Online - media

Digitale communicatiemiddelen

Een nieuwe website ontwikkelen? Pfffff... wat een werk, dacht je steeds. Dus heb je het voor je uitgeschoven. Maar ja, nu moet het toch echt gebeuren. Je oude website is niet eens responsive! Dus als iemand ‘m via zijn smartphone bekijkt... nou ja, dan ziet ‘ie zowat niets omdat de website niet schaalt.Geen nood! Bij de Hoop&Koning regelen we alles voor je: van webdesign tot realisatie en alles ertussenin. Natuurlijk wordt de website opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS), zodat je de inhoud van de website zelf kunt aanpassen.
Maak een afspraak


Digitale nieuwsbrieven

Je wilt op het netvlies blijven van je (potentiële) klanten. Dus heb je bedacht dat je een digitale nieuwsbrief wilt sturen. Nu alleen nog zorgen dat ‘ie er goed uit komt te zien...
Bij de Hoop&Koning weten we alles van grafische vormgeving. Offline en online. We passen je huisstijl toe op al je communicatiemiddelen. Dus ook op je nieuwsbrief.

Tip: Wij zijn reseller van het Tripolis e-mailsysteem. Superhandig om je nieuws te stroomlijnen. Dat ervaren ook onze klanten Zorgverzekeraars Nederland en Bürkert. Zij sturen wekelijks vele nieuwsbrieven uit.

Webbanners
Een skyscraper is niet alleen een wolkenkrabber, maar ook een online advertentieformaat. Adverteer je wel eens online? Bij de Hoop&Koning maken we graag je advertenties op. Met een lekker vette ‘button’, natuurlijk, want conversie staat voorop.
Online advertentie nodig?

Online advertentie nodig?
Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.