Drukwerk in alle soorten en maten

Hoezo is drukwerk passé?

In ons portfiolio zie je een aantal voorbeelden van gemaakt werk.
Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met drukwerk, bekijk dan eens de pagina's over drukwerkveredeling.

Portfolio bekijken>

Drukwerkveredeling>

Kijk hier maar eens naar

Visitekaartjes
De tijd van de Rolodex is definitief voorbij, maar het visitekaartje is nog springlevend. Logisch, want het is dé manier om er in een persoonlijke ontmoeting voor te zorgen dat je onthouden wordt. Bij de Hoop&Koning maken we je visitekaartje op en verzorgen we het drukwerk. Kan jij voorlopig weer lekker netwerken.

Tip: Wil je de kans vergroten dat je onthouden wordt? Geef je kaartje gericht weg aan iemand waarmee je een goed gesprek hebt gehad en vestig diens aandacht bewust op het kaartje. Daarmee geef je het brein van de ontvanger de kans om jou en jullie gesprek te koppelen aan het beeld van je naam en logo. Visitekaartjes bestellen?

Folders en brochures
Na een salesgesprek wil je graag iets tastbaars achterlaten bij je prospect. Ook voor beurzen en andere evenementen is het goed om folders of brochures op voorraad te hebben. Of euh... om ze snel bij te bestellen als ze bijna op zijn!

Bij de Hoop&Koning kunnen we er razendsnel voor zorgen dat jij de benodigde folders en brochures in huis hebt. Ander promotiemateriaal ook, trouwens.

Drukwerk nodig?

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.