Umefa, Defa, Dukdalf

Beursmaterialen designen

Over Umefa

Emefa staat voor Utrechtse Metaalwaren Fabriek. Toen het bedrijf in 1994 door Ton en Wijnand Crull (zonen van David Crull) overgenomen werd, was UMEFA inmiddels een begrip in de campingbranche. De nieuwe generatie breidde het bedrijf uit met enkele nieuwe productgroepen en wist zo voor UMEFA ook een solide plek bij de buitenlandse groothandelaren te veroveren.

In 2012 werd de basis gevormt voor de samenwerking met SOW Maassluis. 20.000 stoelen, 25.000 tafels en vele duizenden andere, aan campingmeubilair verwante artikelen worden daar jaarlijks geproduceerd. Daarmee is Dukdalf een onlosmakelijke aanvulling op het camping-programma binnen de groep geworden.

De opdracht:

Met grote regelmaat worden wij ingeschakeld voor het vormgeven van beursproducten. Denk aan grote spandoeken, banners, vlaggen, borden, decodoeken. Hieronder enkele producten die we voor de beurs in Utrecht ontwikkelden in 2019. Grote (5,5 mr breed) bovencirceldoeken gedrukt op vlaggendoek voorzien van ogen. 15 Staande doeken op Bisonyl voorzien van ogen.

Een content subheading

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.