Umefa

Beursmaterialen

De opdracht:

Met grote regelmaat worden wij ingeschakeld voor het grafisch vormgeven van promotiemiddelen voor vakbeurzen. Denk aan grote spandoeken, banners, vlaggen, borden en textieldoeken. Hieronder zie je enkele producten die we voor de kampeerbeurs in Utrecht ontwikkelden. De grote (5,5 meter doorsnee) bovencircel-doeken hebben we gedrukt op vlaggendoek voorzien van ringen. De 15 staande doeken hebben we op Bisonyl geplot. 

Over Umefa

UMEFA staat voor Utrechtse Metaalwaren Fabriek. Toen het bedrijf in 1994 door Ton en Wijnand Crull overgenomen werd van hun vader, was UMEFA inmiddels een begrip in de campingbranche. De nieuwe generatie breidde het bedrijf uit met enkele nieuwe productgroepen en wist zo voor UMEFA ook een solide plek bij de buitenlandse groothandelaren-dealers te veroveren.

In 2012 werd de basis gevormd voor de samenwerking met SOW Maassluis. 20.000 stoelen, 25.000 tafels en vele duizenden andere, aan campingmeubilair verwante artikelen worden daar jaarlijks geproduceerd. Daarmee is Dukdalf een onlosmakelijke aanvulling op het camping-programma binnen de groep geworden. In 2018 werd DEFA ingelijfd en ondergebracht op de locatie in Leusden waar UMEFA gehuisvest is.

Terug naar overzicht:

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.