Landgoed Zonheuvel, Styling zalen

Muuraankleding designen

De opdracht

Landgoed Zonheuvel schakelde ons in voor een stylingsklus van hun conferentiezalen en daarnaast twee informatieve wanden in de lobby en garderobe. De vraag om meer sfeer en beleving in de zalen te creëren. Alle zalen krijgen daarom een specifieke bomennaam met een tekstuele uitleg en infographic. Van een enigszinds saaie ruimte naar fraaie wanden waar iets te zien en te lezen valt in relatie met het landgoed. Een flinke uitdaging waar wij van houden. 

Over Landgoed Zonheuvel

Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel ligt op een landgoed van 47 ha midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op enkele minuten afstand van de A12. De bushalte bevindt zich voor de deur en stations met taxidiensten om de hoek. Dit garandeert een uitstekende bereikbaarheid. Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. In de gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met milieu, mens en dier. Daarnaast heeft Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel de grootste congreszaal op de Utrechtse Heuvelrug en 30 andere vergaderzalen. Hierdoor is het dé ideale locatie voor uw bijeenkomt, congres of weekendje weg!

Terug naar overzicht

Zalen design4kopie
Zalen design2kopie
Zalen design3kopie
Zalen designkopie

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.