Regionaal Bureau voor Toerisme

Webshop promotiematerialen

De opdracht:

Het ontwikkelen van een degelijke webshop voor de Point of Sale promotiemiddelen voor de ca. 100 partners waaronder de VVV kantoren met als doel, het versterken van de gastvrijheid-economie in de regio. We ontwikkelden een kleine webshop waarin deze middelen eenvoudig te bestellen zijn. Denk hierbij aan: vlaggen, wandfolderhouders, mobiele folderhouders, beachflags, digitale smartdisplays, schrijfbloks etc.

Bekijk de shop

Over het RBT:

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei is sinds 2015 de centrale organisatie voor destinatiemarketing en -ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.
Zij zorgen voor relevante kennis, inzichten en campagnes voor recreatie en toerisme in onze regio. Samen met ruim 600 regiopartners werken zij iedere dag aan een duurzaam vitale en leefbare regio voor bezoekers, bewoners en bedrijven.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.