Mehadrin Gorinchem

Opvallende visuals en styling

De opdracht

Mehadrin, Growers at heart, vroeg ons na het zien van een eerdere door ons gerealiseerde signopdracht bij een partner van hen, hun eigen kantoorruimte te pimpen. En of we gelijk ook de akoestiek wilde verbeteren, de grote boardroam annex vergaderruimte én de 25 meter lange gang, meer sfeer wilde geven.
 
Het resultaat mag er zijn. De directie en vooral ook de medewerkers zijn erg blij met het bereikte resultaat. Het is veel fijner werken door de verbeterde warme sfeer en verbeterde akoestiek. 
 
De productie
In totaal hebben we voor de grote kantoortuin 6 grote textieldoeken in antraciet aluminiumframes grafisch vormgegeven, geproduceerd met akoestiek verbeterende materialen en het geheel netjes gemonteerd. 
 
Het bestaande grote whiteboard van 8 x 3 meter in de boardroom hebben wij rondom beletterd met een groene rand, de bedrijfslogo’s, een roadmap en de bladervisuals in 3D, 10 mm. verhoogd aangebracht wat een mooi effect geeft.
 
Voor de 25 meter lange en 3 meter hoge gang hebben we fraaie visuals van hun fruit- en overige producten gephotoshopt tot één geheel en in 3 grote textielframes geplot en gemonteerd.

Over Mehadrin

Mehadrin is een toonaangevende wereldwijde leverancier van de wereld van citrusvruchten, groenten en verschillende soorten fruit onder het gerenommeerde merk JAFFA, zoals:-

  • Orri: een heerlijke, makkelijk te pellen mandarijn
  • Sunrise: een rode grapefruit
  • White Marsh: een witte grapefruit
     

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.