Diergeneeskunde praktijk Houten

Belettering nieuw pand

De opdracht:

In Houten was Dierenkriek al enige tijd aanwezig in het pand van Welkoop. Deze ruimte was echter veel te klein en dus werd er een flink stuk aangebouwd. 
Ons werd gevraagd de belettering van de complete praktijk (buiten- en binnenkant) te regelen. Uiteraard hebben we deze signing geheel in het eerder door ons ontwikkelde basisdesign van het praktijklogo en de website ontwikkeld.

Buiten hebben we in overleg met Dierenkriek gekozen voor grote uitgevreesde letters en binnen hebben we de ramen en deuren voorzien van ets- en gekleurde folie.

Over Dierenkriek:

DierenKriek is een professionele diergeneeskunde praktijk die er alles aan doet om onnodige stress te voorkomen. Daarom dragen ze geen witte jassen en ruiken de dieren geen desinfectiemiddelen. Alle dieren worden persoonlijk begroet, worden ze even geaaid en worden ze op hun gemak gesteld. 

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.