Diergeneeskunde praktijk Houten

Belettering nieuw pand

Over Dierenkriek:

Bij DierenKriek doen we er alles aan om stress te voorkomen. Daarom dragen we geen witte jassen en ruiken onze desinfectiemiddelen niet. Verder begroeten wij alle dieren persoonlijk. Aaien ze even, stellen ze op hun gemak, worden vrienden. En we blijven vriendelijk, ook wanneer we overgaan tot onderzoek of behandeling. Niets geen spuit erin en hop, weer verder. Dat is onze stijl niet. Onze dierenvriendjes komen graag bij ons, en dat willen we zo houden.

De opdracht:

In Houten was Dierenkriek al enige tijd aanwezig in het pand van de Welkoop. Echter deze ruimte was veel te klein en dus werd er een flink stuk aangebouwd en al deze nieuwe ruimte konden wij voorzien van sprekende belettering en bewegwijzering. Een zeer interessante en uitdagende klus. Buiten werd gekozen voor grote uitgevreesde letters en binnen werden ramen en deuren voorzien van etsfolie en gekleurde folie geheel in de corporate stijl waar wij het design voor maakten.

Een content subheading

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.