Polymark

Webdesign, realisatie en icons

De opdracht:

Polymark vroeg ons een makkelijk te onderhouden website te realiseren met overzichtelijke navigatieblokken op de homepage. Deze navigatieblokken hebben we aantrekkelijk vormgegeven door middel van ‘sprekende’ iconen per dienst. 

De belangrijkste eigenschappen van iconen zijn dat het in één oogopslag duidelijk is waar ze voor staan. Ze zijn meestal aantrekkelijk om naar te kijken en voegen echt iets toe aan het ontwerp van een webpagina. Ze vergroten de herkenbaarheid van een productgroep, dienst of merk als dezelfde iconen en stijl worden gebruikt op verschillende plekken. Daarom nemen we deze iconen ook mee in de opmaak van de advertenties waarin Polymark adverteert. 

www.polymark.nl

Over Polymark:

Al meer dan 60 jaar houdt familiebedrijf Polymark zich bezig met textielreiniging. Wassen, reinigen, strijken, labelen, sorteren, beheren, opslag en administreren zit in hun DNA. Met veel van hun klanten hebben ze een langdurige samenwerking. De Polymark machines en systemen zijn geschikt voor stomerijen, textielreinigingsbedrijven, hotels, zorgcentra, ziekenhuizen, (food)bedrijven, automotive, en grote supermarktketens.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.