HygroTemp

Webdesign & realisatie i.s.m. Bornia Marketingadvies

De opdracht:

HygroTemp vroeg ons een aantrekkelijke, overzichtelijke goed navigeerbare full-responsive nieuwe website te ontwikkelen met een gebruiksvriendelijk CMS voor het eenvoudig wijzigen van tekst en beeld. In de site hebben we koppelingen gemaakt voor twee belangrijke tools voor HygroTemp, een ‘offertetool’ en ‘vochtcalculator’. 
Daarnaast hebben we 8-klantcases opgenomen waarin diverse slimme HygroTemp oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht worden. 

Onze marketingpartner Mark van Bornia Marketingadvies tekende voor ontwikkelen van de content en meedenken in de navigatiestructuur. 

www.hygrotemp.nl

Over HygroTemp:

‘Als luchtvochtigheid een issue is’

HygroTemp helpt bedrijven een zo efficiënt mogelijk energieverbruik te bewerkstelligen bij het produceren van de exacte binnen-luchtvochtigheid die een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en veiligheid van mens, proces en materiaal. 

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.