Hygion Healthcare

Van website naar webshop

De opdracht

In een eerder stadium hebben wij de website van Hygion verzorgd zowel design en bouw. Achter die website waren enkele producten beschikbaar in een losse bestelomgeving maar dit bleek toch niet zo handig en daarom werd er besloten om een complete webshop te gaan gebruiken. Daarvoor vroeg Hygion aan ons of wij dit wilden faciliteren en sinds enkele maanden staat er nu een volwaardige shop online. Er kwam veel bij kijken met name aan koppelingen en inlog voor de afnemende partijen.

Over Hygion Healthcare

Hygion Healthcare is een jong en ambitieusbedrijf dat innovatieve medische hulpmiddelenvoor hygiëne, infectiepreventie en de bestrijdingvan zorginfecties bedenkt en distribueert. Hoog-waardige kwaliteitsproducten voor de beste prijs!

Ook leveren wij medische hulpmiddelen die wij voor ons laten produceren en veelal onder de merknaam HYGION in de Nederlandse markt aanbieden, zoals onze wasbare (bed) onderlegger.

Door onze positie in de bedrijfskolom kunnen wij zorginstellingen leveringszekerheid en de beste prijzen bieden voor hoogwaardige kwaliteitsproducten!

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.