Feed&Food Group

Snel 6 websites weer in de lucht krijgen

De opdracht

We kregen een 'go' om ook een lichte upgrade van het design door te voeren. En of we dit snel konden oppakken en ervoor konden zorgen de 6 sites in meerdere talen z.s.m. weer online te krijgen. Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe sites hebben we enkele tijdelijke webpagina's aangemaakt met de contactgegevens van de verschillende F&F Group bedrijven zodat alle goed bereikbaar bleven.

Nadat het re-design akkoord was, heeft specialist Bas, onze Wordpress-partner 5-basis templates geprogrammeerd waarmee wij alle sites konden ontwikkelen door deze in diverse talen te vullen met tekst en beeld. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe sites veilig blijven door ze frequent te updaten en te onderhouden.

Over F&F Group

De missie van de F&F Group
Het bieden van een functie als betrouwbare en flexibele leverancier van voedingsingrediënten voor humane en dierlijke voeding.

De visie van de F&F Group
We zijn een toonaangevend bedrijf in onze branche met een uniek product portfolio & service. Door innovatief en proactief te opereren in de voedingsmiddelenbranche zijn wij steeds in staat om te groeien.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.