ASM Installatiebedrijf

Webdesign en realisatie, corporate design

Over ASM Installatietechniek:

Iedere klus is een nieuwe uitdaging. Ik verzorg het installatiewerk zelfstandig of met inzet van partners waarmee ik fijn samenwerk. We zorgen ervoor dat we het werk goed en volgens afspraak realiseren.

Veel werk dat wij, als installateurs, verrichten is niet zichtbaar maar wel belangrijk. Met grote zorg leggen wij nieuwe leidingen aan, renoveren of onderhouden bestaande installaties en vervangen badkamers of dakwerk. Wij denken mee over de beste oplossingen. Zodat bewoners kunnen genieten van alle comfort in huis.’ 

De opdracht:

De oude website was niet responsive en erg gedateerd. De vraag van de opdrachtgever was om een makkelijk te onderhouden website te realiseren waarbinnen de bedrijfsdisciplines overzichtelijk zijn neergezet. Tijens het proces voorgesteled om ook het logo mee te nemen in de restyling. Daarna ook de bestelbus en advertentie meegenomen in ontwerp.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.