Natuurkalender ontwerp en druk

Sjaak den Breeje Natuurfotografie

De opdracht

Sjaak vroeg ons om een kaartenserie vorm te geven en te publiceren middels mapjes met daarin een serie kaarten. We verzorgden het ontwerp en faciliteerden het drukwerk op mooi stevig papier. Ook maakten we voor Sjaak een mooie jaarkalender met aan de bovenzijde een maandfoto en aan de onderzijde een overzichtelijk kalendarium. Een mooie klus.

Over Sjaak den Breeje

Wekelijks trek ik eropuit. Daarbij laat ik me leiden door de omstandigheden, zoals het jaargetijde, het moment van de dag, het licht en de weersomstandigheid. Van de tienduizenden beelden die ik al maakte, is geen één hetzelfde. Je krijgt bij mij dus altijd een uniek beeld. Wat te denken van een fotowand of fotodecoratie in je kantoor. In opdracht leg ik natuurprojecten vast. Én ik maak foto’s voor publicatie op bijvoorbeeld websites, social media en in jaarverslagen, magazines en brochures. 

Terug naar overzicht

Sjaak04
Sjaak02
Sjaak03
Sjaak01

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.