Scenter, experts in organisatieontwikkeling

Trainingsmateriaal
voor Bol.com

Over Scenter:

Wij zorgen voor succesvolle ontwikkeling van organisaties. Samenwerking creëren, is onze ambacht. In teams, organisaties en ketens. Vanuit onze expertise brengen we processen en mensen in flow en ondersteunen hen bij het realiseren van groei. Onze impactvolle programma’s leiden tot prachtige prestaties met meetbare waarde.

De opdracht:

Een totaalpakket ontwerpen en laten produceren t.b.v. een driedaagse training aan het landelijke directieteam van Bol.com.We ontwikkelden een persoonlijke zeekaart met 6 losse eilanden. Deze eilanden moeten willekeurig te plaatsen en verplaatsen zijn op de zeekaart.  Obstakels in de vorm van iconen en losse steekwoorden dienen ook los te plaatsen zijn op een zelf te kiezen plek. De kaart moet op te rollen zijn en te plaatsen in een gepersonaliseerde koker.De gekozen materialen spelen een belangrijke rol in het slagen van dit trianingsmateriaal.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.