Scenter, experts in organisatieontwikkeling

Trainingsmateriaal voor grootste webwinkel NL 

De opdracht:

Een totaalpakket ontwerpen en produceren t.b.v. een meerdaagse training voor de leidinggevenden van de grootste webwinkel van Nederland. We ontwikkelden een persoonlijke zeekaart met 6 ‘losse’ eilanden. Deze eilanden moesten willekeurig te plaatsen en verplaatsen zijn op de zeekaart en daarbij ook flexibel qua vorm zijn. 
Een superleuke opdracht waarbij vooral de verschillende informatiedragers zoals bisonyl in combinatie met statische stickers goed op elkaar afgestemd moesten worden.

De kaart moest op te rollen zijn en we bedachten er een representatieve gepersonaliseerde verzendkoker bij om het geheel te complementeren. Een mooi voorbeeld waarbij het design en de middelen naadloos op elkaar afgestemd zijn. O ja, of we dit binnen 6-werkdagen konden regelen. Done!

Over Scenter:

Zij zorgen voor succesvolle ontwikkeling van organisaties. 
Eén van hun expertises is om leiderschap te ontwikkelen bij medewerkers om ontwikkeling van verschillende organisaties.  

Leiderschap is medewerkers inspireren, het realiseren van ambities en het beste uit medewerkers halen in de context van een te leveren prestatie. Scenter gelooft dat leiderschap mensen in beweging brengt en het belangrijkste aangrijpingspunt is voor team- en organisatieontwikkeling.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.