NCD

Programmafolder Dag van de Commissaris

De opdracht:

De NCD vroeg ons om een overzichtelijke programmafolder te ontwikkelen voor de Dag van de Commissaris. We hebben de style naadloos laten aansluiten bij hun huisstijl en de eerder door ons ontwikkelde roll-up banners. 
We hebben geadviseerd op stevig gerecycled Biotop papier te drukken en het programma als luikslag gevouwen folder uit te voeren, waardoor het programma overzicht overzichtelijk in het midden en links en rechts daarvan de sprekers met naam en foto geplaatst. Om het programma een enigszins chique uitstraling te geven hebben we een stijlvol lakzegel aangebracht.

Daarnaast faciliteerden we de NCD met onze staande smart display waarop de commissarissen en directeuren relevante informatie konden lezen.  Een leuke opdracht voor onze campuspartner NCD.

Over de Dag van de Commissaris

Een must voor iedere commissaris & toezichthouder.Donderdag 4 november was de Dag van de Commissaris 2021. De Nederlandse vereniging van commissarissen en directeuren (NCD) organiseert jaarlijks een inspirerend congres voor iedere commissaris en toezichthouder.Dit jaar stond het in het teken van het thema ‘verantwoordelijkheid’ oftewel ‘Responsibility Leads’. Vakgenoten gingen in gesprek over diverse thema’s, er werd inhoudelijke kennis uitgewisseld en bijgepraat. 

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.