CultuurFestival Heuvelrug

Compleet design CultuurFestival Heuvelrug

Over CultuurFestival

CultuurFestival Heuvelrug is een initiatief vanuit de Raad van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, de Gemeente is mede organisator. Tevens participeerden hierin: Culturele Regio, radio Regio90 FM en Stichting SBI.
Een kleine groep mensen die in ruim 2,5 maand een waar huzarenstuk hebben afgeleverd door in 7 plaatsen en bijna op 20 locaties kunst en cultuur te presenteren voor de inwoners van de Gemeente UH.

De opdracht:

Wij werden als designstudio gevraagd het complete grafische spectrum te ontwikkelen voor dit festival. We begonnen met het logo waarna al snel de website volgde waarin een bestelmodule en social wall werd geintegreerd. Voor dat het festival van start ging maakten we ook een festivalkrant die huis aan huis werd verspreid. Ook het POS materiaal nodig tijdens het festival konden we ontwerpen en laten maken door een lokale signpartner. Een prachtig evenement waar we met veel plezier aan heben gewerkt.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.