CultuurFestival Heuvelrug

Compleet design CultuurFestival Heuvelrug

De opdracht:

Wij werden als designstudio door Stichting SBI en de Culturele Regio gevraagd alle benodigde communicatiemiddelen voor dit voor de eerste keer georganiseerde mooie en broodnodige cultuurfestival vorm te geven en de middelen te ontwikkelen.

We startte met het festivallogo en het campagnebeeld waarna al snel de website volgde waarin we een online ticketshop en social-wall hebben geïntegreerd en natuurlijk een uitgebreid en duidelijk programma overzicht.
Het logo hebben we grafisch vormgegeven waarin we de 7-dorpen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gesymboliseerd door de zeven 6-kantige vormen omringd door de oranje cirkel die het geheel verbindt. Het campagnebeeld hebben we samengesteld uit een samengesteld beeld met de verschillende cultuurvormen en 7-dorpsbeelden.

Voor dat het festival van start ging maakten we ook een festivalkrant die huis aan huis werd verspreid. Ook het benodigde POS-materiaal hebben we ontworpen en laten maken door een lokale signpartner. Een prachtig event waar we met veel plezier aan hebben gewerkt.

Over CultuurFestival

Het CultuurFestival Heuvelrug is een initiatief vanuit de Raad van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, de gemeente is mede organisator. Tevens participeerden hierin Stichting Culturele Regio, radio Regio90 FM en Stichting SBI van Campus Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een kleine groep mensen die in ruim 2 maanden een waar huzarenstuk hebben neergezet door in de 7 dorpen van onze gemeente en op 20 locaties Kunst & Cultuur wisten te presenteren voor de inwoners van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met dank aan de organisatie voor de fijne samenwerking.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.