Amref Flying Doctors

Levensgrote handdisplay ontwerpen en produceren

De opdracht:

Wij hebben een fijn samenwerkingsverband met deze zo zinvolle organisatie opgebouwd waarvoor we allerhande communicatiemiddelen ontwikkelen.

Amref vroeg ons een gestileerde hand te ontwerpen in het kader van hun actie ‘No more Violence’. Een staande hand met ca. 80 selfiefoto’s waarop ‘No more violence’ met stift geschreven staat. Het doel van deze actie is om mensen bewust te maken van de opkomst van gendergerelateerd geweld als gevolg van COVID-19 en om iedereen aan te moedigen zich uit te spreken.  S

Wij hebben de hand op groot formaat ca. 100 x 200 cm hoog geplot en de hand contourgestansd op 10 mm dik honingraadkarton. 

Dan hand is samen met een getekende petitie met handtekeningen aan de Tweede Kamer in Den Haag aangeboden. Om een ‚Äč‚Äčeinde te maken aan geweld tegen vrouwen en meisjes in Afrika

Over Amref Flying Doctors:

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Zij leiden zorgverleners in Afrika op, bieden basiszorg en geven voorlichting over hoe het al eeuwenoude ritueel van meisjesbesnijdenis te veranderen.

www.amref.nl

Terug naar overzicht:

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.