Promotiematerialen voor landgoed Sandenburg

Al meer dan twee eeuwen in de familie

Landgoed Sandenburg ligt in het prachtige coulissenlandschap van de Kromme Rijnstreek, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Het mooie Sandenburg is een exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten zoals trouwerijen, recepties, private diners en zakelijke ontvangsten.
 In het paasweekend werd de eerste kunstexpositie gehouden met beelden, sculpturen, sieraden en schilderijen.

Prachtig landgoed in Utrechts buitengebied

Om dit landgoed nog beter op de kaart te zetten werden wij gevraagd een chique folder te ontwerpen en te adviseren over het drukwerk.
Samen met Laura van Lynden van Sandenburg hebben we gekozen voor een luikslag gevouwen vierkante folder waarin de foto’s en teksten maximaal tot hun recht komen.
Deze folder hebben we gedrukt op mooi stevig 300 grams houtvrij gestreken papier en voorzien van glanslaminaat, waardoor de foto’s nog beter overkomen.

Meer weten over onze partners?
Lees het op deze pagina.

Wij hebben het formaat afgestemd op een beschikbaar envelop formaat, zodat de mooie folder ook verstuurd kan worden, net als het formaat van de with compliments kaart, die we even breed als de folder gemaakt hebben. Als laatste hebben we een bijbehorende promotieleaflet gemaakt om de Oranjerie als unieke trouwlocatie onder de aandacht te brengen.

Resumé, een leuke klus waarbij wij samen met Laura en één van onze drukpartners een mooi resultaat hebben kunnen realiseren.

Lees de testimonial

De Hoop&Koning is mede initiatiefnemer en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.