Project onder de loep

VriesVerstival

Het VriesVerstival bestaat uit een verkiezing van de VriesVers Winkel van het Jaar (in 3 VVO categorieën) en VriesVers Product van het Jaar (Huismerk en A-merk). Consumenten beoordelen de vriesversafdeling van hun supermarkt. Door deel te nemen, kunnen zij mooie prijzen winnen. Hoofdprijs is dit jaar een cheque van € 10.000,– van Eigenhuis Keukens. Deelnemende winkels worden met POS-materiaal ondersteund, zodat klanten gestimuleerd worden om deel te nemen aan de actie.

POS materiaal door De Hoop&Koning

Elk jaar worden wij ingeschakeld om de gehele handling rondom deze actie te regelen. Dat betekend niet alleen het ontwerpen van alle Point of Sale materialen zoals plafondhangers, kassa display's, actiekaartjes, statische stickers voor de vitrines en opvouwbare staande winkelzuilen. Maar ook de inkoop van al het drukwerk om deze producten te kunnen maken en de verzending naar de deelnemende supermarkten door het hele land hoort daarbij. Projectmanagement is daar erg belangrijk in.

220 winkels namen deel aan wedstrijd
De winnende winkels versloegen op hun weg naar de finale 220 deelnemende supermarkten en zelfstandige retailers.

De winkels die deelnamen aan de wedstrijd waren afkomstig van een groot aantal formules: Albert Heijn, Boon’s Markt, Culidelight, Coop, Dagwinkel, Diepvriesspecialist, Emté, Jan Linders, Jumbo, MCD,
Plus en Spar.

Als de actieperiode voorbij is worden de winnaars uitgenodigd door het VriesVers Platform voor een event in Studio A12 te Bunnik waar de winnaarscheques en oorkondes worden uitgerijkt aan de winnende supermarkten en consumenten.
Kortom een mooi project waar wij flink onze tanden in kunnen zetten.
Hieronder een impressie van event en materialen.

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.