Project onder de loep

Pand BAR-BETON Rijnsweerd Utrecht
Inspiratiesessies

14 November 2017. Utrechtse Ondernemersdag bij BAR-BETON in het Oude Provinciehuis te Rijnsweerd. Een mooie gelegenheid om samen met een grote groep collega-ondernemers te connecten en interessante inspiratiesessies bij te wonen. Wij waren erbij en Wim was gevraagd als één van de drie gastsprekers te spreken over het thema: ‘Samenwerken met Ketenpartners’

Mooie inspirerende middag in trendy omgeving

Ieder jaar organiseert Utrechtse Ondernemersdag een inspirerende dag voor ondernemers uit de meest uiteenlopende richtingen waarbij de locatie steeds verschilt. Zo zijn we al samengekomen in: de Fabrique, de Jacobi kerk, Tribes en dit jaar dus in een vestiging van BAR-BETON. Hoofdspreker was ditmaal politiek verslaggever Frits Wester die sprak over: Het vormen van een kabinet – samenwerken ten top!
In de prachtige ronde eetzaal was het plenaire gedeelte, waarbij vragen gesteld konden worden.
Na een leuk interactief gedeelte was er tijd om te connecten met de aanwezige ondernemers. Dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk wist het geheel mooi te sturen en stelde prikkelende vragen.

Tijd voor de isnpiratiesessies waarbij Wim ons bedrijf vertegenwoordigde in een compacte setting in één van de vele zalen.
In een drie kwartier durende sessie waarbij Mari Carmen, Wim interviewde over de voordelen, valkuilen en voorwaarden voor het samenwerken met de ketenpartners. De aanwezige ondernemers waren enthousiast zoals bleek uit hun reactie.

Meer weten over onze partners?
Lees het op deze pagina.

Logo Utrechtse Ondernemersdag
Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.