Project onder de loep

Bestuursleden en wethouders bijeen tijdens presentatie website Culturele Regio
Lancering unieke website

De opdracht voor onze studio bestond uit het designen en bouwen van een verbindende website voor de regio's
Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug.  Transparantie en toegankelijkheid voor de bezoeker als uitgangspunten.

Achtergrond
In Wijk bij Duurstede bestaat al ruim 30 jaar het Cultureel Rondje. Kunstgaleries, ateliers, musea en monumenten zoals Kasteel Duurstede, de molen Rijn en Lek en de Grote Kerk Wijk bij Duurstede zijn zomaar enkele locaties om te bezoeken. Het bestuur van het Cultureel Rondje heeft nu het initiatief genomen het gebied uit te breiden met de Utrechtse Heuvelrug. Er ontstaan samenwerkingsverbanden met lokale ateliers/galeries, de diverse musea, kastelen, landgoederen, VVV's, het Regionaal Bureau voor Toerisme, hotels, B&B’s en restaurants.

Dit initiatief wordt door de gemeentes Utrechtse Heuvelrug en
Wijk bij Duurstede gesteund.
Bij de nieuwe website komt dit allemaal samen en kunnen bezoekers op een eenvoudige manier hun verblijf bepalen door het bezoek aan deze mooie regio te koppelen met actuele evenementen en ook hun eet- en overnachtingsmogelijkheden zelf te plannen.

Bekijk de website

De perfecte combi
Marleen Weinholt, bestuurslid van de stichting Culture Regio en bestuurslid van museum Dorestad benadrukte in haar welkomstwoord het grote belang van samenwerken en het verbinden in deze geweldig mooie en gevarieerde regio.
Genodigden genoten van een drankje, hapje en verse kersen uit de regio tijdens onze presentatie van de nieuwe website, cultureleregio.nl

Te gast waren we bij galerie Laimböck van Willem Lenssinck en Catherine Laimböck. Een prachtige kunstgalerie waar naast de sculpturen van Willem zowel Nederlandse als internationale kunstenaars exposeren.

Hans Nijhof, wethouder van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en
Wil Kostermans, wethouder van de gemeente Wijk bij Duurstede sloten af met een dankwoord waarna we het glas hieven op een vruchtbare samenwerking. Kortom een zeer geslaagde middag.

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.