Portfolio Speciale media

Verras je klant eens met iets anders

Trainingsmateriaal voor bol.com

De uitdaging: Binnen een week een compleet trainingspakket leveren aan SCENTER: een bureau voor organisatieontwikkeling te Driebergen.

De uitvoreing: Een totaalpakket ontwerpen en laten produceren t.b.v. een driedaagse training aan het landelijke directieteam van Bol.com.
We ontwikkelden een persoonlijke zeekaart met 6 losse eilanden. Deze eilanden moeten willekeurig te plaatsen en verplaatsen zijn op de zeekaart.  Obstakels in de vorm van iconen en losse steekwoorden dienen ook los te plaatsen zijn op een zelf te kiezen plek. De kaart moet op te rollen zijn en te plaatsen in een gepersonaliseerde koker.
De gekozen materialen spelen een belangrijke rol in het slagen van dit trianingsmateriaal.

www.scenter.nl

SCENTER: Wij zorgen voor succesvolle ontwikkeling van organisaties. Samenwerking creëren, is onze ambacht. In teams, organisaties en ketens. Vanuit onze expertise brengen we processen en mensen in flow en ondersteunen hen bij het realiseren van groei. Onze impactvolle programma’s leiden tot prachtige prestaties met meetbare waarde. 

Spread uit het online jaarverslag van het Veteranen Instituut

Een andere presentatievorm

Nog maar kort geleden kregen wij de vraag om het jaarverslag van het Veteranen Instituut op een moderne manier te presenteren. Niet de geijkte weg van een gedrukte brochure zoals we dat al enkele jaren deden maar een online bladerbare versie met frisse graphics in een eigentijdse stijl. Nou daar zeggen we natuurlijk geen nee op en zie hier het resultaat. In combinatie met prachtige fotografie en ondersteund met makkelijk te lezen infographics kwamen we samen met het VI tot een geheel andere vorm.

In de online versie kun je dus erg gemakkelijk navigeren met pijltjes links en rechts of met de thumbnails onderaan de pagina. Delen via social media zit ingebakken en in het document zijn verschillende call to actions aangebracht  waarbij je bijv naar een externe webpagina filmpje of interne pagina kunt gaan. Ook de inhoudsopgave werkt door erop te klikken. Een mooie opdracht waar we met veel plezier aan hebben gewerkt.

Official dealer van Pixio Card

Bijzonder hoge attentiewaarde
Geen enkel medium trekt zoveel aandacht bij de ontvanger als de PixioCard. Vormgeving volledig in jouw (huis)stijl. De PixioCard wordt volledig full colour geprint in je eigen ontwerp. De kaart is afgewerkt met een luxe matte of glanzende finish.
Zelfs gepersonaliseerde opdruk is mogelijk!


Zeer breed inzetbaar
Ook ideaal voor bijvoorbeeld een persoonlijke groet, 'levende' visitekaartjes voor de accountmanagers en het onder de aandacht brengen van productintroducties en (werk)instructies.

De PixioBox!
Vanaf nu leveren wij ook de PixioBox in A4 en A5 formaat waarbij alle voordelen van de kaart gecombineerd worden in een slimme doos.
Hoe vet is dat? Kijk bij de voorbeelden hieronder en vraag deze toffe box aan.

Bijzondere producties

Soms krijgen we de vraag om iets te produceren
wat buiten het gewone valt.Klein formaat zigzag gevouwen folders:
Speciaal voor promotiedoeleinden ontwikkeld foldertje van ons eigen bedrijf. Een erg leuk product.
Speciale pasjes Veteranen Loket:
Levering van 3000 Volplastic ABS ISO gelamineerde passen.
Tafelbanners:
Klein formaat roll-up banners voor op tafel.
Een superleuk product met groot effect.

3D objecten:
Logo's, prototypen en objecten in 3D.

Infographics en iconen

De aandacht trekken en vasthouden met een infographic. Je vertelt je vehaal door middel van beelden (informatie d.m.v. grafische voorstellingen). Bewezen is dat dit beter blijft hangen. Je komt ze vaak tegen in kranten waarbij een complex verhaal opeens helder wordt door de afbeeldingen. In een paar jaar tijd heeft deze manier van informatieoverdracht enorm aan terrein gewonnen.

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.