Tipi-tent of logeren in een boomhut!

Wim de Hoop

Wim is sales, projectleider, boekhouder én drukwerkgoeroe (eeneretitel, vanwege zijn achtergrond in de drukkerijwereld). Wim kan je de oren van je hoofd kletsen, maar het is geen loze praat. Want wat Wim belooft, dat maakt hij ook waar. Afspraak is afspraak, is zijn credo. “Onze klanten écht helpen en blij maken, dat is waar ik blij van word en mij voldoening geeft”, zegt Wim.
Hoe maakt hij ze blij, dan?
“Door hen tijd en kosten te besparen. En dooromzetverhoging voor ze te realiseren met communicatiemiddelen die écht werken.” Wim verdiept zich daarom goed in de klant en vraagt flink door tijdens de intake. “Ik wil weten wat de klant wil bereiken met het communicatiemiddel, en bij welke doelgroep. Dan kan ik daarop sturen.

En sturen doet hij, hoor. Want Wim voert superstrak projectmanagement. Hij is overal van op de hoogte, houdt met iedereen contact. Hij legt de zweep erover als de planning dreigt uit te lopen (afspraak is afspraak, weet je wel) en controleert werkelijk alles. We kunnen niet zonder Wim, onze ‘Gamma’. Gelukkig kan hij ook niet zonder ons.

Wim is een echte teamspeler. Hij zet in op partnerships en heeft de gehele communicatieketen ingericht met professionele partners in grafimedia. Denk aanspecialisten in marketing en communicatie, fotografie, film en video animatie, tekst,noem maar op. Fijn samenwerken, samen winnen. In de open sfeer die onze studio typeert.

Wim werd in een ondernemersfamilie geboren en woont in het Amerongse bos. “Ik ben muziekliefhebber: Zuid-Amerikaanse muziek, jazz, blues, folk...” Op vakantie gaat hij met zijn lief. En zijn Harley Davidson. En een sportieve auto. “Lekker kamperen in onze Tipi-indianentent, middenin de ongerepte natuur. Of logeren in een boomhut. En in de winter skiën we als we tijd vrij kunnen maken”Work hard, play hard: dat is Wim de Hoop in een notendop.

De Hoop&Koning is mede initiatiefnemer en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.