Communiceren met bewegend beeld

Wat film en video voor jou kan doen

Klanten vragen ons regelmatig een bedrijfsfilm of instructievideo te maken om hun bedrijf of een bepaald product of dienst helder onder
de aandacht van hun doelgroep(en) en evt. subdoelgroep(en) te brengen.
Hoe bereikt een bedrijfsfilm je potentiële klanten, hoe bereikt 'ie z'n doel? Zonder een goed plan is dat een lastige klus.
Wij maken daarom voordat we gaan filmen eerst met één van onze drie filmpartners een slim communicatie- en distributieplan. Zij weten hoe je een boodschap kort en duidelijk kan overbrengen. Zo komt de bedrijfsfilm terecht bij de mensen waarvan je wilt dat ze gaan kijken.

Het hele proces

Wij faciliteren daarbij het gehele proces. Vanaf de intake tot en met de oplevering van de videofilm. De voorbereiding, het schrijven of herschrijven van het filmscript, het filmen zelf, het editen van de beelden tot de eindmontage, muziek en eventuele ondertiteling.

Er komt veel bij kijken. De juiste locatie, belichting, wie staat er voor de camera, gewenste interviewtechniek. Misschien is er de wens om opnames met een drone te maken, welke muziek komt erbij, is er een voice-over en ondertiteling nodig? En wat voor stem moet dat dan zijn, een vrouw, man, zakelijk of meer voor non-profit en in welke taal? 

Meer weten?

Al die dingen worden van te voren afgetikt. Maar soms is achteraf pas duidelijk dat er nog een tweede taal nodig is. Ook dat kan, dan regelen we ook een professionele vertaler. Animatie in combinatie met film is ook mogelijk.

Huisstijlelementen
Daarnaast is het ook nog van belang dat grafische toevoegingen aan de film in de huisstijl van onze klant wordt verwerkt. Daar komen wij weer om de hoek kijken.

Interactie
Wil je helemaal uitpakken dan kun je denken aan interactieve film.
Je bent dan helemaal vrij in welk onderdeel van de film je wil bekijken.

Klik en Go: Binnen de film zijn er keuzemomenten aangebracht die je kunt aanklikken. Zo kun je zelf bepalen of je verder kijkt of een andere weg inslaat binnen de productie.  Een prachtige noviteit binnen het maken van een goede film.

Kers op de taart, de PixioCard
Als je dan ook nog het eindproduct mooi wil presenteren zet je film dan op  de PixioCard die wij voor jou vormgeven in een passende stijl.
Naar PixioCard
We gaan voor jullie resultaat en zorgen ervoor dat de video of animatie een succes wordt! Wil je weten hoe? 

Neem dan contact met ons op.

Bekijk de voorbeelden...

MAVEN en DYNNIQ

Dynniq vroeg ons om een blog-video voor de Centrale Service Desk (CSD) van Dynniq te ontwikkelen. De medewerkers worden beter ondersteund door techniek en de planning, die verbeterd wordt
door meer gebruik te maken van data, waardoor de kwaliteit en efficiency omhoog gaan.

iCentrale

DYNNIQ'S visie op iCentrale

iCentrale is een platform waarin 13 private partijen (incl. Dynniq) en 6 decentrale overheden participeren. Het programma gaat over de diensten die zij gezamenlijk verkennen en ontwikkelen voor “Mobility, Safety and Smart Centres as a Service”.

DYNNIQ (MudMasters)

Een inspirerende video waarin het team van Dynniq tijdens de Mud Run wordt vastgelegd. De boodschap achter de video is te laten zien dat Dynniq een aantrekkelijke werkgever is. Bij Dynniq is er aandacht voor teamspirit, alle ruimte voor fun en commitment van medewerkers om ook buiten werktijden samen dingen te ondernemen.

DYNNIQ (Talking Traffic)

Promofilm t.b.v. deelname 'Talking Traffic'
Talking Traffic biedt een nieuwe generatie reisinformatie waarmee je voordat je vertrekt goed geïnformeerd bent en tijdens je reis verder kunt kijken dan door de voorruit.  Zo kan je gericht anticiperen op alles wat er zich op de weg afspeelt tijdens jouw rit.

Introbeeld film REBO Groep

REBO promo bedrijfsfilm

Promofilm t.b.v. deelname 'Talking Traffic'
Talking Traffic biedt een nieuwe generatie reisinformatie waarmee je voordat je vertrekt goed geïnformeerd bent en tijdens je reis verder kunt kijken dan door de voorruit.  Zo kan je gericht anticiperen op alles wat er zich op de weg afspeelt tijdens jouw rit.

DYNNIQ (Green Flow)

​GreenFlow is een systeem dat er voor zorgt dat je auto informatie uitwisselt met de wegkant. Het systeem geeft informatie over de toestand op de weg. GreenFlow kan ingezet worden voor drie toepassingen: comfort, prioriteit en veiligheid. Comfort betekent dat je door de snelheidsindicatie niet meer hoeft te wachten op groen licht.

DYNNIQ (Cross Walk)

Het is een nachtmerrie voor veel minder mobiele ouderen: oversteken bij een stoplicht, terwijl ze niet genoeg tijd hebben om de overkant te halen.
Er is nu een oplossing gevonden die de ouderen wat meer tijd geeft veilig aan de overkant te komen: CrossWalk.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.