Communiceren met bewegend beeld

Wat film en video voor jou kan doen

Klanten vragen ons regelmatig een bedrijfsfilm, instructievideo of video animatie te maken om hun bedrijf, een bepaald product, dienst of ondernemingsplan onder de aandacht van hun doelgroep(en) te brengen.Hoe bereikt een bedrijfsfilm je potentiële klanten, hoe bereikt 'ie z'n doel? Zonder een goed plan is dat onbegonnen werk.
Daarom maken wij voordat we gaan filmen samen met één van onze drie filmpartners een slim communicatie- en distributieplan.
Zij weten hoe je een boodschap kort en duidelijk kan overbrengen. 

Videobewerking
Het hele proces

Wij faciliteren daarbij het gehele proces. Vanaf de intake tot en met de oplevering van de videofilm. De voorbereiding, het schrijven of herschrijven van het filmscript, het filmen zelf, het editen van de beelden tot de eindmontage, muziek en eventuele ondertiteling.

Er komt veel bij kijken. De juiste locatie, belichting, wie staat er voor de camera, gewenste interviewtechniek. Misschien is er de wens om opnames met een drone te maken, welke muziek komt erbij, is er een voice-over en ondertiteling nodig? En wat voor stem moet dat dan zijn, een vrouw, man, zakelijk of meer voor non-profit en in welke taal? 

Meer weten?

Alle belangrijke zaken tikken we voordat we starten af. Wel of geen voice-over, een man of een vrouwenstem, ondertitelen ja of nee. Animatie in combinatie met film is ook mogelijk.

Huisstijlelementen
Grafische toevoegingen aan de film verzorgen we dan weer in onze studio waardoor de video naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.  

Interactie
Wil je helemaal uitpakken dan kun je denken aan interactieve video.Je bent dan helemaal vrij in welk onderdeel van de film je wil bekijken.

Klik en Go:  Binnen de film zijn er keuzemomenten aangebracht die je kunt aanklikken. Zo kun je zelf bepalen of je verder kijkt of een andere weg inslaat binnen de productie.  Een prachtige noviteit binnen het maken van een goede film.

Kers op de taart, de Videogeluidskaart
Als wilt dat de nieuwe video dan ook intensief wordt bekeken door jouw doelgroep, laat em dan door ons op onze Videogeluidskaart plaatsen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de videokaart goed aansluit bij je huisstijl. Beter kan je jouw boodschap niet overbrengen. Succes verzekerd. Wil je weten hoe? Kom in onze studio de video-geluidskaart voorbeelden bekijken.
Bel Wim op 06-14 23 96 42 of mail naar wim@dehoopenkoning.nl

Bekijk de voorbeelden...

Introbeeld film REBO Groep

REBO promo bedrijfsfilm

REBO Groep BV vroeg ons alweer meer dan 5 jaar geleden een korte bedrijfsfilm te ontwikkelen om hun uitgebreide dienstverlening op een heldere manier samen te vatten in slechts 1-minuut. Deze video wordt na 5-jaar na productie nog steeds actief ingezet.

De REBO Groep is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.Vastgoedspecialist en generalist tegelijk. De experts van REBO zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research. 

Van Delden advies

Van Delden Advies: modernisering van arbeidsvoorwaarden.
Begeleiden en faciliteren van de opnamedag , selecteren van rechtenvrije muziek. Inplannen van de interviews.

Woningstichting Wageningen

 Een betaalbaar thuis in een fijne buurt: ondernemingsplan.
Samen met 1 van onze animators ontwikkelden we deze informatieve film waarin het ondernemenigsplan 'Een betaalbaar thuis in een fijne buurt' van de Woningstichting Wageningen op een speelse manier in beeld wordt gebracht. Wij zorgden ervoor dat het beeldmateriaal goed te animeren was voor de animator. We begeleiden het script en maakten een selectie voor de voiceover.

MAVEN en DYNNIQ

Dynniq vroeg ons om een blog-video voor de Centrale Service Desk (CSD) van Dynniq te ontwikkelen. De medewerkers worden beter ondersteund door techniek en de planning, die verbeterd wordt
door meer gebruik te maken van data, waardoor de kwaliteit en efficiency omhoog gaan.

iCentrale

DYNNIQ'S visie op iCentrale

iCentrale is een platform waarin 13 private partijen (incl. Dynniq) en 6 decentrale overheden participeren. Het programma gaat over de diensten die zij gezamenlijk verkennen en ontwikkelen voor “Mobility, Safety and Smart Centres as a Service”.

DYNNIQ (MudMasters)

Een inspirerende video waarin het team van Dynniq tijdens de Mud Run wordt vastgelegd. De boodschap achter de video is te laten zien dat Dynniq een aantrekkelijke werkgever is. Bij Dynniq is er aandacht voor teamspirit, alle ruimte voor fun en commitment van medewerkers om ook buiten werktijden samen dingen te ondernemen.

DYNNIQ (Green Flow)

​GreenFlow is een systeem dat er voor zorgt dat je auto informatie uitwisselt met de wegkant. Het systeem geeft informatie over de toestand op de weg. GreenFlow kan ingezet worden voor drie toepassingen: comfort, prioriteit en veiligheid. Comfort betekent dat je door de snelheidsindicatie niet meer hoeft te wachten op groen licht.

DYNNIQ (Cross Walk)

Het is een nachtmerrie voor veel minder mobiele ouderen: oversteken bij een stoplicht, terwijl ze niet genoeg tijd hebben om de overkant te halen.
Er is nu een oplossing gevonden die de ouderen wat meer tijd geeft veilig aan de overkant te komen: CrossWalk.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.