Testimonials

Wat zeggen onze relaties over ons

Als je al hebt rondgekeken op onze website weet je wat wij allemaal voor je kunnen betekenen op grafisch gebied. 
Maar wat zeggen onze relaties nou over ons? Hieronder lees je dat.

Amref Flying Doctors

Bij creatie van grote events is het belangrijk om met een grafisch partner samen te werken die mee kan gaan in de dynamiek van de dag. De Hoop & Koning is zo’n grafisch partner. Wim de Hoop & Bert Koning hebben zich feilloos verplaatst in de sfeer van het event en meegedacht over vormen, communicatiemiddelen, papiersoorten en materialen. Alles uiteraard (en soms met kunst- en vliegwerk) perfect op tijd geleverd. Ook heeft Wim binnen zijn grote relatienetwerk contacten gelegd om prachtige veilingitems voor de benefietavond te realiseren. Dank Wim en Bert, bij een volgend project kom ik graag weer terug bij De Hoop & Koning! 

www.amref.nl

Kunst + Vliegwerk

Het was even doorpakken maar nu is het dan toch een feit: onze nieuwe website is in de lucht; vooral dankzij de bezielende, creatieve input van Wim en Bert van dehoopenkoning.nl. Met dank voor de aangename samenwerking heren!

Nicole van der Schaaf

www.kunstenvliegwerk.info

Landgoed Sandenburg

‘Erg blij met de prachtige brochure die De Hoop & Koning heeft gemaakt voor Oranjerie Sandenburg! Sinds de opening van Oranjerie Sandenburg werk ik met veel plezier samen met Wim en Bert. Het zijn echte vakmensen, die met je meedenken, goede adviezen geven en hoge kwaliteit leveren. Ze werken secuur en snel, en weten altijd weer tijd voor je te maken als je met een haastklus zit.
Een fijn team om mee samen te werken en betrouwbare partner voor al je communicatiemiddelen. Ik kan De Hoop en Koning van harte aanbevelen’.

Laura van Lynden van Sandenburg,
locatiemanager Oranjerie Sandenburg.

www.sandenburg.nl

Hospice Zoetermeer

Met de uitbreiding en verhuizing naar een nieuw gebouw heeft het bestuur van het Hospice Zoetermeer aan De Hoop & Koning gevraagd een Herinneringsboek te maken over het Hospice. Met de prachtige foto’s van fotograaf Willem en creatieve ideeën over de vormgeving, is een mooi boek gemaakt over de zorg in het Hospice Zoetermeer en zijn het bouwproces en de feestelijke opening vastgelegd. Het is ook niet bij deze ene vraag gebleven. Met veel gevoel voor sfeer en met behoud van de symboliek achter het ‘oude’ logo, is een mooi en eigentijds logo voor het Hospice gemaakt en de website helemaal vernieuwd. Ook als er heel snel nieuwe informatiefolders gemaakt moeten worden is dat voor jullie geen probleem. In heel korte tijd hebben jullie dat voor ons geregeld. De samenwerking is heel prettig en deskundig, jullie enthousiasme is aanstekelijk. We zijn heel blij met de nieuwe huisstijl en de website en het boek als blijvende herinnering aan een voor ons bijzondere periode.

drs. B.H.W. (Belinda) van de Lagemaat, bestuurslid
www.hospicezoetermeer.nl

Bouwbedrijf van Rhenen

 Naar aanleiding van onze vraag aan deHoop&Koning eens naar de uitstraling van ons bedrijf te kijken, stelde de Hoop&Koning vast dat met onze uitstraling qua huisstijl niets mis is. Zij adviseerden ons een goed marketingplan te laten schrijven door één van hun vaste marketing partners, Project & Mix van Germien Cox. Dit leverde ons een zeer goed marketingplan op met vernieuwende ideeën voor ons bedrijf maar ook voor onze branche.

Lees verder

Dynniq Energising Mobility

Dynniq is een high-tech bedrijf dat geavanceerde technologische oplossingen levert voor de mobiliteits- parkeer- en energiemarkt. Het bedrijf is partner van Talking Traffic, een overheidsprogramma waarin slimme oplossingen worden ontwikkeld om verkeersstromen beter te managen. Net voor een belangrijke beurs werd besloten om op een ludieke manier wat extra aandacht te vragen voor dit bijzondere partnership. Er werd gekozen voor een video-opname. Femke Mureau, manager marketing & communicatie bij Dynniq: “de Hoop&Koning kon onwijs snel schakelen en had een sterk netwerk van videopartners.

Om die reden zijn we de samenwerking aangegaan. Op het allerlaatste moment bedachten we dat het leuk zou zijn om de video aan te bieden in een pixio-card. Het leek ons niet meer haalbaar, maar de Hoop&Koning heeft het toch waar gemaakt.

We hebben een topbeurs gehad!”
www.dynniq.com

Huis Doorn

Jullie bijdrage aan de promotionele kant van Living History was zeer professioneel, zeer klantgericht en uiterst flexibel!
We hebben dit project weer graag met jullie gedaan en dank voor alle inzet!

Jaap van der Kemp,
afdeling marketing

www.huisdoorn.nl

Kringkookboek voor project in India

‘We willen graag een receptenboekje maken en dat verkopen voor het goede doel. Kunnen jullie ons daarbij helpen?’

Dat deze vraag een opmaat werd voor zoveel aandacht, creativiteit en professionaliteit hadden wij nooit kunnen bevroeden. Wim en Bert hebben zich allebei op een formidabele manier ingezet.

Lees verder

Veteraneninstituut

Sinds 2012 werkt de Hoop&Koning voor het Veteraneninstituut. Communicatieadviseur Gerrie Koops vertelt over haar ervaringen met het bureau:

“De Hoop&Koning realiseert voor ons allerlei drukwerk. Foldermateriaal bijvoorbeeld, banners, pasjes, kerstkaarten, jaarverslagen.

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met de Hoop&Koning? Hun snelheid. Ook op de korte termijn kan eigenlijk alles wel geregeld worden. Ze zijn nooit te beroerd om een stapje extra te doen. Als de nood aan de man is, dan werken ze ook rustig na vijven nog door.

Lees verder

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.