Partners in beeld: Tekstschrijvers

Leer onze experts kennen

Esther

Fijn leesbare en aansprekende teksten. Daar sta ik voor.
Ik zorg ervoor dat jouw magazine, folder, social media posts, persbericht of inhoudelijk vakartikel de doelgroep informeert en inspireert!

Jeroen

WEBTEKSTEN DIE WERKEN
Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Die schrijft onze vaste tekstpartner Jeroen. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.

INSPIRERENDE CONTENT
Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Jeroen schrijft blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing
JE WEBSITE BETER VINDBAAR
Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Jeroen optimaliseert jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.

Babs

Persoonlijke en pakkende teksten is haar motto. Als je een inspirerend interview wil, ben je bij Babs aan het juiste adres.
Zij kan als geen ander iemand laten spreken en een rake vertaalslag maken van iemands passies en beweegredenen.
Boeiend om te lezen van A tot Z.
Ook voor een wervende tekst, voor bijvoorbeeld een flyer of verkoopbrochure, draait zij haar hand niet om en spreekt ze de doelgroep vanaf het eerste woord aan. Verrassend prettig om te lezen: heldere vlotte teksten met een vriendelijke toon.

Mark

schrijft doelgroep gerichte teksten voor technische bedrijven vanuit zijn expertise in internationale verkoop en marketing. De kunst is om door middel van tekst een beleving te creëren waar beoogde klanten zichzelf zullen herkennen en waarin ze de oplossing en aanknopingspunten vinden voor hun uitdagingen. Mark kent de technische wereld, begrijpt de processen van klanten en legt effectieve verbindingen door te spelen met woorden.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.