Partners in beeld: Marketing / communicatie

Leer onze experts kennen

Mark

Marketeer Mark richt zich op  Ondernemers die actief zijn in de technische branche. Het ontbreken van strategie en concepten is als roeien zonder doel. Heldere doelen zijn cruciaal om tot effectieve marketingcommunicatie te komen. Hij zet met jou de lijnen uit die leiden naar de juiste klanten en gezonde winst. Klanten kopen geen technische specificaties maar willen een waardevolle oplossing. Hij vindt samen met jouw klanten, de klantwaarden die website, visuals en tekst gaan bepalen.

Serge

Ervaren marketing en communicatie professional. Specialist in het ontwikkelen van sales- en activatie gedreven klantproposities voor producten en diensten. Gedreven strateeg met een sterke focus op realisatie van doelstellingen. Draagt bij aan de marketing- en salesoptimalisatie van bedrijven vanuit een pragmatische, creatieve en klantgerichte aanpak. Ontwikkelt innovatieve marketing en communicatie voor klantgerichte vernieuwing. Kernkwaliteiten: klantgericht, resultaatgericht, doorzetter, verbinder, teamspeler, creatief, betrokken, loyaal en humor.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.