Partners in beeld: Foto / video

Leer onze experts kennen

Victor

Met zijn mobiele studio bij jou op locatie maakt hij portretfoto's voor je visitekaartje, website of folder. In overleg kiezen we een passende stijl, met bijvoorbeeld een studio achtergrond of juist buiten met een wazige achtergrond van de omgeving. Met deze stijl wordt het op de foto's duidelijk dat verschillende mensen bij hetzelfde team horen, wat op een website een mooi en rustig geheel geeft.

Pieter Bas

Pieter Bas heeft net als wij passie voor creatie. Hij legt feilloos vast wat klanten aan hun doelgoep willen laten zien. In beeld een boodschap overbrengen en het creatief inzetten van techniek is de uitdaging bij iedere fotshoot. Zelf de sfeer creëren die past bij het product of dienst met alle ingrediënten die daar bij nodig zijn om vervolgens beelden te maken waar onze relaties blij van worden.

Etienne

Het onderscheidende vermogen van Etienne is ‘mensenfotografie’.
Mensen komen op een ontspannen manier in beeld.
Wij werken samen met Etienne voor fotoshoots voor events en het fotograferen van bijvoorbeeld (alle) medewerkers voor plaatsing op de bedrijfswebsites, waardoor ze alle met eenzelfde achtergrond en op dezelfde wijze worden gefotografeerd.
“Eindelijk sta ik mooi op de foto’ en ‘Wow, wat een mooie foto’ horen wij regelmatig terug.

Film / videoproducties

Rico

Rico gelooft in slimme communicatie.
Gerichte persoonlijke video die je kijker stimuleert om iets te gaan doen.
Zo bereik je, met slimme interactieve video, nog sneller je doel.

John en Richard

John & Richard maken instructie- en campagne films met impact voor de veiligheidsbranche en het MKB. Zij verstaan de kunst om van een groot verhaal, vrij complexe materie een samenvatting van één minuut te maken.”

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.