Partners in beeld: Foto / video

Leer onze experts kennen

Pieter Bas

Pieter Bas heeft net als wij passie voor creatie. Hij legt feilloos vast wat klanten aan hun doelgoep willen laten zien. In beeld een boodschap overbrengen en het creatief inzetten van techniek is de uitdaging bij iedere fotshoot. Zelf de sfeer creëren die past bij het product of dienst met alle ingrediënten die daar bij nodig zijn om vervolgens beelden te maken waar onze relaties blij van worden.

Mirjam

Fotografe Mirjam is van de persoonlijke aanpak. Zij fotografeert op een ongedwongen manier op locatie. Haar kracht is om mens en sfeer mooi in beeld te brengen.

Colijn

Colijn kruipt in de huid van een ondernemer… De uitstraling creëren die past bij een persoon, product of dienst… Duidelijke afspraken. Kraakheldere communicatie. Geen verrassingen achteraf.

Film / videoproducties

Anouk en Pascal

Anouk en Pascal bieden een One-stop-shop voor alle video-communicatie.
Het team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het maken van primetime televisieprogramma’s, videoproducties en montages. Daardoor weten zij als geen ander hoe je spraakmakende, passende, maar vooral effectieve videocontent en animaties produceert. 

Ricoh

Rico gelooft in slimme communicatie.
Gerichte persoonlijke video die je kijker stimuleert om iets te gaan doen.
Zo bereik je, met slimme interactieve video, nog sneller je doel.

John en Richard

John & Richard maken instructie- en campagne films met impact voor de veiligheidsbranche en het MKB. Zij verstaan de kunst om van een groot verhaal, vrij complexe materie een samenvatting van één minuut te maken.”

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.