Partners in beeld: Drukkerij en afwerking

Leer onze experts kennen

René

René is één van onze drukpartners die ‘gewoon’ echt goed drukwerk levert van voornamelijk meer gecompliceerde drukwerkproducties in offsetdruk. Een echte meedenkpartner m.b.t. de uitvoering en wijze van afwerken.

Peter en Rob

Rob en zijn team staan bekend als de ‘Next Generation’ specialisten die open staan voor de nieuwste druktechnieken van klein- tot grootformaat! "We willen namelijk alleen het beste". 
De meerwaarde voor jou: Korte levertijden, streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, dat is de standaard service. 

Piet

Piet is onze betrouwbare drukpartner waar we voornamelijk drukopdrachten met grotere aantallen neerleggen. Een moderne drukkerij en dé specialist op het gebied van full colour producties, zoals brochures, tijdschriten en boeken in full-color.

Mark

Mark is onze partner voor efficiënte en effectieve Direct Mail, Fulfilment en e-Marketing oplossingen voor off- en online marketingvraagstukken. Mark is cross-mediaal entrepreneur pur sang en daardoor van toegevoegde waarde voor onze dienstverlening.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.