17-07-2023

Schermafbeelding 2023 07 17 om 15.20.50
Schermafbeelding 2023 07 17 om 15.57.37

Grafische productie van interne nieuwsbrief Vlirdens: 'Eigen Wijze"

Vlirdens (voorheen PlanMen) maakt de laatste jaren een sterke groei door.
Zij vroegen ons de grafische productie van 'Eigen Wijze' hun interne nieuwsbrief te verzorgen met als doel om alle medewerkers goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Wij verzorgden het grafisch ontwerp, de dtp-opmaak, het drukwerk waarbij de voorpagina gepersonaliseerd met de voornaam van de betreffende medewerker, en de synchroon mailing door de uitgave gepersonaliseerd te versturen naar het woonadres van de medewerker.
Een superleuke productie voor een prachtig bedrijf. 
 
Eigen Wijze verschijnt 3 keer per jaar.
Vlirdens heeft zichzelf ten doel gesteld Nederland meer werkend te maken met planning en WFM. Het plannen van mensen is hun vak, want plannen maakt meer werkend. 
Daarvoor ontwikkelen zij het vakgebied en helpen organisaties.
Zij adviseren en begeleiden op het gebied van WFM algemeen, roosteren , capaciteitsplanning, flexibiliteit, zelfsturing / zelf roosteren en de wet en regelgeving. Dit doen zij binnen de branches; Zorg, Overheid en Klantcontact.

Eva Hazes, Campagne- en eventmanager

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.