Nieuwsbericht

Nieuw partnership 't AccountantHuis!

Samenwerkingsverband

Onlangs zijn wij gevraagd een samenwerkingsverband aan te gaan met ’t AccountantHuis; een landelijke coöperatieve vereniging van en voor accountants.
’t AccountantHuis is te typeren als een brancheorganisatie die accountants (vaktechnisch) ondersteunt, niet alleen in hun eigen bedrijfsvoering als wel in hun rol van accountant/bedrijfskundig adviseur voor hun cliënten, maar ook op het gebied van marketing en communicatie. Voor ons betekent dit dat wij vanaf februari aangesloten leden helpen op het gebied van grafische vormgeving, tekstschrijven, fotografie/video, drukwerk, online media, social media en natuurlijk op het gebied van marketing.

Het belang van deze samenwerking wilden wij je niet onthouden. Want zowel voor ondernemers, als voor accountants en voor ons levert deze samenwerking in dit coöperatief verband alleen maar voordelen op.

Ook op de website van ’t AccountantHuis (www.accountanthuis.nl) vind je ons onder het kopje ‘Dienstverlening’ en vervolgens ‘Vaktechnisch DienstenCentrum’. Daarna wijst het zich vanzelf. www.accountanthuis.nl/dienstverlening/leden-stellen-zich-voor-de-hoop-koning

Leuk te vermelden is dat wij ook het nieuwe bedrijfslogo en de website voor ’t AccountantHuis recent hebben ontwikkeld.

Terug naar overzicht
Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

Privacyverklaring
Disclaimer

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.