Groot formaat media

Lekker opvallen met XL - design

Even een paar mogelijkheden

Spandoeken
Buitenreclame? Als je regelmatig wilt wisselen dan is een spandoek ideaal. Bij de Hoop&Koning ontwerpen én realiseren we spandoeken in alle soorten en maten. Afgewerkt met ogen bijvoorbeeld, zodat je het in een aluminium buizenframe kunt spannen.
Tip: Wordt het bedrijfspand opgeknapt? Verpak de steigers dan eens in bedrukt meshdoek (gaatjesdoek). Ziet er een stuk mooier uit, en trekt geheid de aandacht.

Decodoeken
Dat ziet er strak uit! Een foto op decodoek maakt absoluut indruk, vinden we bij De Hoop & Koning. Dat komt door het doek én door de lijst waarin het gespannen wordt.
Decodoek is een fijngeweven, glanzende stof. Je foto wordt er haarscherp op weergegeven en de kleuren komen prachtig uit. Aan de achterkant van het doek zit, rondom, een siliconenpees. Deze druk je in een randloos aluminium lijst en... voilà! Daar hangt je meesterwerk aan de muur. Modern, stijlvol, strak. En gemakkelijk te vervangen door een ander doek.

Roll-up banners
Je moet naar een beurs, of ergens een presentatie houden. Wat neem je mee? Nou, in ieder geval een roll-up banner. Bij de Hoop&Koning ontwerpen én leveren we roll-up banners. Robuuste exemplaren op een stevige voet, met of zonder verlichting.
Wat zeg je? Is die beurs al bijna? Geen paniek. Maken we de banner vandaag op, heb je ‘m morgen in huis. Onze klant UMEFA heeft ervaring met onze beresnelle service.

Vlaggen en Beachflags
Joehoeee! Hier zitten we! Vlaggen buiten je kantoorpand trekken lekker de aandacht. Bij de Hoop&Koning ontwerpen én produceren we ze graag voor je. Of heb je liever Beachflags? Van die smalle, staande vlaggen op een stevige maar verplaatsbare standaard? Die kan je rustig met windkracht 5 buiten zetten. Ideaal voor een evenement.

Reclameborden
Reclamebord of bouwbord nodig? Komt voor de bakker. Bij de Hoop&Koning kan je niet alleen terecht voor het ontwerp, maar ook voor de productie van de borden. Op een materiaal dat past bij de toepassing, natuurlijk. Je kunt trouwens ook voor een display gaan, zoals een stoepbord. Verplaatsbaar, dus lekker flexibel. Ook omdat je de poster die erin zit gemakkelijk kunt vervangen.

Posters
Posters trekken de aandacht. Je kunt ze binnen toepassen of, in een weersbestendige uitvoering, buiten. Open je een nieuw filiaal? Organiseer je een evenement? Bij de Hoop&Koning ontwerpen we je poster graag en zorgen we voor de productie ervan en eventueel zorgen we ervoor dat we ze op speciale publiciteitsborden in de openbare ruimte in jouw regio komen te hangen..

Drukwerk nodig?

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.