Dé mobiele digitale display

Betaalbare alles in één presentatietool!

Next level presenteren

De PixioDisplay is een professionele presentatie-display geschikt voor oneindig veel toepassingen. Een elegant en solide 43 inch touchscreen lcd-display voor jouw bedrijfsvideo’s, interactieve demo’s, commercials en promo’s.

Informatie aanvragen

Gegarandeerd opvallen

De interactieve presentatie-display voor beurs, kantoor of winkel. De presentatie-display waarmee je gegarandeerd opvalt
Door zijn vele interactiemogelijkheden is de PixioDisplay echt de next level in presentatiedisplays.
De Hoop&Koning is 1 van de geselecteerde partners voor levering.

Technische specificaties

 • Afmetingen display 60 x 150 cm
 • Geïntegreerd 43” LCD-scherm (16:9)
 • Maximale resolutie 1920*1080
 • Android operating system
 • DDR3 1 of 4GB RAM werkgeheugen
 • 8 of 16GB opslagcapaciteit
 • Wifi geïntegreerd 802.11b/g/n
 • Bluetooth geintegreerd
 • USB + SD card + LAN-aansluiting
 • 220 Volt aansluiting
 • Lichtgewicht model: slechts 31 kg
 • Ingebouwde speaker

Voordelen

Nooit meer zeulen met onhandige tv schermen en constructies

Solide systeem

De PixioDisplay is voorzien van een robuuste behuizing en is duurzaam ontwikkeld naar Europese maatstaven. De twee stevige handgrepen aan de achterzijde maken het verplaasten makkelijk. 

Eenvoudig te verplaatsen

De afmetingen van de PixioDisplay zijn 60 x 150 cm en hij weegt 31 kg. Door het compacte en solide design laat de mobiele lcd-display zich gemakkelijk vervoeren. Bovendien is de display voorzien van een handige uitklapbare steun, waardoor je hem op elke gewenste plek kunt zetten. Een stevige draagtas is aanvullend verkrijgbaar.

Gebruiksvriendelijk en draadloos bedienbaar

De PixioDisplay wordt geleverd met Android en geïntegreerde wifi, en beschikt over 1, 2 of 4GB werkgeheugen en 8 of 16GB opslagcapaciteit.
Het scherm is op verschillende manieren te bedienen, waaronder touchscreen of via phone streaming. Jouw boodschap aanpassen of een andere presentatie starten? Je kunt het allemaal zelf via het gebruiksvriendelijke CMS.

Intern Android systeem

De PixioDisplay werkt als een grote Android tablet. Download en installeer de gewenste apps. Pas je boodschap zelf aan met het handige CMS. En bedien de lcd-display draadloos via smartphone of tablet. Of via het interactieve touchscreen.Klantinteractie met touchscreen

Op zoek naar een manier om de klantervaring in jouw winkel of op een evenement te verbeteren? Met de PixioDisplay als touchscreen presentatiescherm lukt het! Bied klanten de mogelijkheid om hun product interactief te testen, te raten of te delen via social media. Laat ze zelf het gewenste product samenstellen met een interactieve productconfigurator. Zo krijgen ze een goed beeld van welk type, model, en welke vorm en kleur ze willen. Klaar? Met één klik bestellen ze het product van hun keuze via uw instore webshop. Dat is nog eens goede service!

Zwart en wit of corporate design

Volledig in jouw huisstijl? De presentatie-display is helemaal naar eigen wensen in te stellen. De basismodellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit en leverbaar in diverse formaten. Het logo van je bedrijf, product of merk erop? Wij regelen het voor je!

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.