Het multi inzetbare lcd touchscreen

PixioScreen, het betaalbare scherm

De kracht van eenvoud

De PixioScreen is een professioneel maar zeer gemakkelijk te bedienen lcd touchscreen. Verkrijgbaar in diverse formaten van 10,1” tot 32”, en geschikt voor zeer veel toepassingen. Deze veelzijdigheid, in combinatie met de gebruiksvriendelijke Android bediening, maakt de PixioScreen tot hét lcd-touchscreen voor zakelijke doeleinden.

Informatie aanvragen

Ontdek alle mogelijkheden

De PixioScreen biedt zeer veel functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs: Geen gedoe met ingewikkelde software of dure apps, want u bedient de PixioScreen net zo handig als een Android tablet.

Technische specificaties

  • Android 4.4, 5.1 of 6.0
  • 1GB of 2GB werkgeheugen
  • 8GB of 16GB opslagcapaciteit
  • Ingebouwde speakers
  • Geïntegreerde wifi
  • Ethernet en Bluetooth functie
  • Aansluitingen voor USB, stroom, Mini-USB en koptelefoon
  • Een handige standaard
  • Ook leverbaar met batterij.

Voordelen

Nooit meer zeulen met onhandige tv schermen en constructies

Presentatiescherm

U gaat naar een beurs, evenement of bijeenkomst, maar zonder stand? Dan is het handig om een draagbaar presentatiescherm bij u te hebben. U weet immers maar nooit met wie u in gesprek raakt. Zet uw bedrijfsvideo of productpresentatie op het scherm, of laad de demo. Stop een klein formaat PixioScreen in uw tas. En gaan!

Vergaderscherm

Slepen met flipovers of mobiele tv-schermen die niet op de juiste plek staan? Niet met de PixioScreen als vergaderscherm. Geef het scherm een vaste plek aan de wand of pak even snel een draagbaar scherm erbij. Zo kunt u elke vergaderkamer – groot of klein – voorzien van een touchscreen. En heeft u altijd de juiste informatie bij de hand.

Welkomstscherm

Uw bezoek gastvrij ontvangen? De weg wijzen naar de juiste zaal of vergaderkamer? Zet de PixioScreen in als welkomstscherm of informatiescherm. Hang hem aan de muur in de lobby of plaats hem op de balie bij de receptie. En begroet elke bezoeker met een persoonlijke boodschap. Uw bezoekers voelen zich gegarandeerd welkom.

Etalage-scherm

Heeft u mooie producten in de aanbieding? Tijdelijke artikelen die u onder de aandacht wilt brengen in uw etalage, showroom of winkel? Gebruik de PixioScreen als etalage-scherm. Een echte eyecatcher die klanten en voorbijgangers overtuigt om uw winkel binnen te stappen en die aanbieding te scoren.

Demo-scherm

Natuurlijk kunt u vertellen hoe makkelijk uw softwarepakket of app werkt. Of in welke modellen uw product leverbaar is. Maar nóg mooier en effectiever is als u het kunt laten zien. De PixioScreen is het ideale demo-scherm. Website openen? Presentatie tonen? App demonstreren? Realtime demo geven? Video afspelen? Overtuig uw klant met de PixioScreen.Mobiel scherm

Speciaal voor wie behoefte heeft aan een mobiel zakelijk scherm, is de PixioScreen ook verkrijgbaar in kleinere formaten. Om ook onderweg iets op te zoeken of te laten zien. Bijvoorbeeld als u op een beurs rondloopt of bij een relatie op bezoek bent. Met de PixioScreen heeft u altijd een handig draagbaar scherm bij de hand.

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

De Hoop&Koning is mede initiatiefnemer en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.