Desinfect Dispenser

Trek direct de aandacht tijdens desinfecteren van de handen!

Schone handen en veiligheid

De PixioDispenser is een professioneel maar zeer gemakkelijk te bedienen lcd informatiezuil.  Deze is op afstand te bedienen en beschikt over een contactloos automatisch spraysysteem.

Informatie aanvragen

Heet jouw gasten warm welkom, desinfecteer en informeer.

De unieke marketing- en communicatietool met touchscreen display.
Met de hernieuwde focus op hygiëne is de PixioDispenser de ideale tool om met jouw bezoekers te communiceren tijdens het desinfecteren van de handen. Zo kies je het perfecte moment uit om stil te staan bij een boodschap die jij graag overbrengt via het 21,5inch LCD scherm met touchscreen die gelijk uitnodigt tot interactie.

De voordelen

Naast het tonen van informatie kan de PixioDispenser ook ingezet worden om klantgegevens te genereren of om jouw bezoekers mee nemen op een (online) reis voor een unieke klantervaring. Denk hierbij aan:

  • Het aanmelden en registreren van bezoekers;
  • Een informatiepunt met info, nieuws en het weer (via narrowcasting);
  •  Het inschrijven voor nieuwsbrieven;
  •  Het verzamelen van klantgegevens;
  • Het bezoeken van jouw website of webshop

Bedrijven

Plaats de dispenser bij de entree of receptie. Een centrale plek waar medewerkers en bezoekers niet om het apparaat heen kunnen. Zo is iedereen in uw bedrijf bewust van uw hygiënische maatregelen..

Showrooms

Veilig en hygiënisch uw showroom bezoeken. Belangrijk voor u en voor uw klanten. Met de dispenser en het digitale display zorgt u dat klanten hun aandacht onbezorgd kunnen richten op waar het om gaat: uw producten.

Winkels

Klanten lopen bij u in en uit. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Maar veiligheid en hygiëne in uw winkel gaan boven alles. Met de dispenser bij de ingang weet u zeker dat iedereen op de hoogte is van uw hygiëneregels.

Volg de richtlijnen van het RIVM en informeer jouw bezoekers en medewerkers!

Een mobiel display met de combinatie tussen een groot, interactief touchscreen scherm en een geïntegreerd automatisch desinfectiesysteem. Zo zorg je er eenvoudig voor dat jij er alles aan doet om de veiligheid van jouw bezoekers en medewerkers te garanderen.

Klaar om veilig te werken?

De PixioDisplay Desinfect Dispenser gaat erg hard. Op dit moment wordt een nieuwe serie dispensers geproduceerd die wij medio mei kunnen uitleveren.

Reserveer hier jouw exemplaar

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.