Interieurstyling van kantoren

Van saaie ruimte tot blikvanger

Wij vormen jouw saaie kantoor, receptie-, bedrijfsruimte, winkel of instelling om tot een omgeving die gezien mag worden. 

Wij gunnen iedereen om te werken in een omgeving die inspireert. Een comfortabele en inspirerende werkomgeving zorgt voor betere resultaten. Mensen worden hierdoor zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren door met meer plezier te werken en zich verder te ontwikkelen.

Kan jouw kantoor wel een upgrade gebruiken?
Heeft het kantoor saaie witte muren, lange lege vlakken? Waarom zou je de ruimte niet optimaal benutten en aankleden?

En sluit jouw kantoor nog aan bij de laatste trends of kan het kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken? Het is goed daar af en toe bij stil te staan. Het kantoor is immers het visitekaartje van je bedrijf.
Een passende sfeer en een goede akoestiek zijn belangrijke elementen.

Van saai naar beleving

Geef je saaie witte muur meer body met een representatief muurdoek of fotobehang. Laat de receptie shinen door een fraaie baliewrap en of jouw bedrijfslogo in mooie freesletters.
Geen suf portret aan de muur maar een giga mooie gestylde foto. Het resultaat is superstrak met een uniek design door ons bedacht en grafisch vormgegeven.

Aandacht voor de werkplek
= blije medewerkers  = beter werk = blije klanten = meer omzet 

Sfeer en kleur

Sfeer én kleur door aansprekende gestylde visuals geheel in jouw corporate huisstijl.
Prachtige geplotte textieldoeken in aluminium frame of fotobehang waarin de kernwaarden (visie/missie) van jouw bedrijf groot en opvallend naar voren komen,

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.