Maak je presentaties extra aansprekend 

Met bewegend beeld, geluid en interactie

Smart DisplayPosters
Smart Display posters

Voor een interactieve boodschap die blijft hangen
De Smart Display Poster is een echte blikvanger in jouw winkel, etalage of beursstand. Met dit duurzame alternatief voor papieren affiches en posters kun je jouw boodschap op verschillende manieren communiceren. Kantel het scherm in een handomdraai van staand naar liggend en andersom. Stem de kijkhoek af op de situatie en het publiek dat je wilt bereiken.

Informatie aanvragen

Veel meer mogelijkheden dan traditioneel POS-materiaal

Je producten of diensten promoten met slideshows en interactieve presentaties. je website of webshop tonen, of inzoomen op specifieke acties of aanbiedingen. interactieve demo’s, commercials of promo’s afspelen.

Wat is de Smart Display Poster?

Plaatje

Interactief 40 inch display met LCD-touchscreen

Waarvan de bediening vergelijkbaar is met een grote Android tablet. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en specificaties die één ding gemeen hebben: de attentiewaarde ligt zeer hoog door het interactieve en heldere display. Met de Display Poster wordt een bezoek aan jouw winkel of beursstand een onvergetelijke ervaring. Door de vele interactiemogelijkheden blijft jouw boodschap zeker hangen.

Draaibaar scherm

Volledig draaibaar beeldscherm

Eenvoudig switchen tussen staand en liggend
Het LCD-scherm laat zich eenvoudig kantelen. Daardoor is PixioPoster zowel staand als liggend te plaatsen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte.

Makkelijk te bedienen
Door de Android software werkt de Display Poster net zo eenvoudig als een tablet. De display is standaard uitgerust met wifi en biedt via de Google Play Store toegang tot talloze (narrowcasting) applicaties. Daarmee kan je de content die wordt getoond op de PixioPoster op afstand beheren.

Innovatie in sales
Creëer met de Display Poster nieuwe, onbemande points of sales voor jouw producten of diensten. Toon voorbijgangers jouw webshop op elke gewenste plek. Doe ze een uniek aanbod, afgestemd op de locatie. QR-code scannen, bestellen en profiteren van een locatiegebonden korting. Da’s handig!

RSP 2118 kopierenPURE e1683186856206 1116x1536

Welkomstscherm

Uw bezoek gastvrij ontvangen? De weg wijzen naar de juiste zaal of vergaderkamer? Zet de Smart Display Poster in als welkomstscherm of informatiescherm. Hang hem aan de muur in de lobby of plaats hem op de balie bij de receptie. En begroet elke bezoeker met een persoonlijke boodschap. Uw bezoekers voelen zich gegarandeerd welkom.

Spreekkamer3 1 1350x898

Ideaal voor winkel of beursstand

Of gebruik het scherm op kantoor om bezoekers en realaties bij te praten met een mooie presentatie of videoboodschap.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.