Testimonials

Wat zeggen klanten over ons

Huisstijlen en logo’s, websites en digitale nieuwsbrieven, folders en briefpapier … we ontwikkelen de communicatiemiddelen die u nodig heeft. Passend bij uw imago en bij uw doelgroep. Bekijk voorbeelden van gerealiseerd werk:

Hospice Zoetermeer

Met de uitbreiding en verhuizing naar een nieuw gebouw heeft het bestuur van het Hospice Zoetermeer aan De Hoop & Koning gevraagd een Herinneringsboek te maken over het Hospice. Met de prachtige foto’s van fotograaf Willem en creatieve ideeën over de vormgeving, is een mooi boek gemaakt over de zorg in het Hospice Zoetermeer en zijn het bouwproces en de feestelijke opening vastgelegd. Het is ook niet bij deze ene vraag gebleven. Met veel gevoel voor sfeer en met behoud van de symboliek achter het ‘oude’ logo, is een mooi en eigentijds logo voor het Hospice gemaakt en de website helemaal vernieuwd. Ook als er heel snel nieuwe informatiefolders gemaakt moeten worden is dat voor jullie geen probleem. In heel korte tijd hebben jullie dat voor ons geregeld. De samenwerking is heel prettig en deskundig, jullie enthousiasme is aanstekelijk. We zijn heel blij met de nieuwe huisstijl en de website en het boek als blijvende herinnering aan een voor ons bijzondere periode.

drs.b.H.W. (Belinda) van de Lagemaat, bestuurslid
www.hospicezoetermeer.nl

Bouwbedrijf van Rhenen

 Naar aanleiding van onze vraag aan deHoop&Koning eens naar de uitstraling van ons bedrijf te kijken, stelde de Hoop&Koning vast dat met onze uitstraling qua huisstijl niets mis is. Zij adviseerden ons een goed marketingplan te laten schrijven door één van hun vaste marketing partners, Project & Mix van Germien Cox. Dit leverde ons een zeer goed marketingplan op met vernieuwende ideeën voor ons bedrijf maar ook voor onze branche.

Lees verder

Dynniq Energising Mobility

Dynniq is een high-tech bedrijf dat geavanceerde technologische oplossingen levert voor de mobiliteits- parkeer- en energiemarkt. Het bedrijf is partner van Talking Traffic, een overheidsprogramma waarin slimme oplossingen worden ontwikkeld om verkeersstromen beter te managen. Net voor een belangrijke beurs werd besloten om op een ludieke manier wat extra aandacht te vragen voor dit bijzondere partnership. Er werd gekozen voor een video-opname. Femke Mureau, manager marketing & communicatie bij Dynniq: “de Hoop&Koning kon onwijs snel schakelen en had een sterk netwerk van videopartners.

Om die reden zijn we de samenwerking aangegaan. Op het allerlaatste moment bedachten we dat het leuk zou zijn om de video aan te bieden in een pixio-card. Het leek ons niet meer haalbaar, maar de Hoop&Koning heeft het toch waar gemaakt.

We hebben een topbeurs gehad!”
www.dynniq.com

Huis Doorn

Jullie bijdrage aan de promotionele kant van Living History was zeer professioneel, zeer klantgericht en uiterst flexibel!
We hebben dit project weer graag met jullie gedaan en dank voor alle inzet!

Jaap van der Kemp,
afdeling marketing

www.huisdoorn.nl

Kumquat trainingen

Op het laatste nippertje hadden we beachflags nodig voor een event. Via internet kreeg ik dat niet meer geregeld, Dus heb ik
De Hoop & Koning gebeld. Ik wist dat het dan op tijd èn goed in orde zou komen.

En dat was ook zo. Supersnel geschakeld, alle afspraken nagekomen, er werd meegedacht en extra tijd en geld geinvesteerd door Wim en Bert om op tijd een paar mooie beachflags te leveren. Top gedaan!

www.kumquat-training.nl

Zakelijk Heuvelrug

De Hoop&Koning ontwierp een nieuw logo en frisse huisstijl voor Zakelijk Heuvelrug. Verder ontwierp en realiseerde het bureau de nieuwe website van de ondernemersvereniging. Susan Claessens, bestuurslid van Zakelijk Heuvelrug, vertelt over de samenwerking:

“We hadden een hopeloos verouderde, saaie website. De Hoop&Koning heeft voor ons een actuele, responsive website gebouwd met allerlei mogelijkheden. Zo zit er een Twitterfeed in, kunnen mensen zich via de site aanmelden voor bijeenkomsten, en kunnen leden hun eigen pagina invullen en bewerken.

Lees verder

Kringkookboek voor project in India

‘We willen graag een receptenboekje maken en dat verkopen voor het goede doel. Kunnen jullie ons daarbij helpen?’

Dat deze vraag een opmaat werd voor zoveel aandacht, creativiteit en professionaliteit hadden wij nooit kunnen bevroeden. Wim en Bert hebben zich allebei op een formidabele manier ingezet.

Lees verder

Veteraneninstituut

Sinds 2012 werkt de Hoop&Koning voor het Veteraneninstituut. Communicatieadviseur Gerrie Koops vertelt over haar ervaringen met het bureau:

“De Hoop&Koning realiseert voor ons allerlei drukwerk. Foldermateriaal bijvoorbeeld, banners, pasjes, kerstkaarten, jaarverslagen.

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met de Hoop&Koning? Hun snelheid. Ook op de korte termijn kan eigenlijk alles wel geregeld worden. Ze zijn nooit te beroerd om een stapje extra te doen. Als de nood aan de man is, dan werken ze ook rustig na vijven nog door.

Lees verder

Umefa

Metaalwarenbedrijf UMEFA in Leusden is fabrikant van kampeerbenodigdheden. Directeur/eigenaar Wijnand Crull kwam in contact met de Hoop&Koning doordat hij snel een banner nodig had voor een beurs. Maar daar bleef het niet bij:

“Technische producten zoals haringen en tentstokken, daar heeft niemand een beleving bij. Maar toen we ook campingmeubilair gingen leveren, hadden we een nieuw ‘jasje’ nodig. Een jasje met uitstraling. We vroegen Bert Koning om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl voor ons te ontwerpen.

Lees verder

Ecofys, sustainable energy

Ecofys werkt al een aantal jaren, naar volle tevredenheid, samen met de Hoop&Koning. Het internationale karakter van ons bedrijf maakt dat er vaak snel en flexibel geschakeld moet worden en de Hoop&Koning speelt daar soepel op in. Hun klantgerichtheid uit zich niet alleen in het meedenken met ons over inhoud en vorm, maar ook in het actief zoeken naar oplossingen die ons (en onze klanten) verder helpen in onze communicatieve uitingen. Het team van de Hoop&Koning is vriendelijk, open, creatief en kritisch op inhoud en resultaat. Daardoor zijn wij te allen tijde verzekerd van een goed product, voor een goede prijs.

Marielle Vosbeek
Marketing and Communication Manager

www.ecofys.nl

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.