Wat zeggen klanten over ons?

Testimonials

Zakelijk Heuvelrug

De Hoop&Koning ontwierp een nieuw logo en frisse huisstijl voor Zakelijk Heuvelrug. Verder ontwierp en realiseerde het bureau de nieuwe website van de ondernemersvereniging. Susan Claessens, bestuurslid van Zakelijk Heuvelrug, vertelt over de samenwerking:

“We hadden een hopeloos verouderde, saaie website. De Hoop&Koning heeft voor ons een actuele, responsive website gebouwd met allerlei mogelijkheden. Zo zit er een Twitterfeed in, kunnen mensen zich via de site aanmelden voor bijeenkomsten, en kunnen leden hun eigen pagina invullen en bewerken.

Lees verder

Kringkookboek voor project in India

‘We willen graag een receptenboekje maken en dat verkopen voor het goede doel. Kunnen jullie ons daarbij helpen?’

Dat deze vraag een opmaat werd voor zoveel aandacht, creativiteit en professionaliteit hadden wij nooit kunnen bevroeden. Wim en Bert hebben zich allebei op een formidabele manier ingezet.

Lees verder

Veteraneninstituut

Sinds 2012 werkt de Hoop&Koning voor het Veteraneninstituut. Communicatieadviseur Gerrie Koops vertelt over haar ervaringen met het bureau:

“De Hoop&Koning realiseert voor ons allerlei drukwerk. Foldermateriaal bijvoorbeeld, banners, pasjes, kerstkaarten, jaarverslagen.

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met de Hoop&Koning? Hun snelheid. Ook op de korte termijn kan eigenlijk alles wel geregeld worden. Ze zijn nooit te beroerd om een stapje extra te doen. Als de nood aan de man is, dan werken ze ook rustig na vijven nog door.

Lees verder

Umefa

Metaalwarenbedrijf UMEFA in Leusden is fabrikant van kampeerbenodigdheden. Directeur/eigenaar Wijnand Crull kwam in contact met de Hoop&Koning doordat hij snel een banner nodig had voor een beurs. Maar daar bleef het niet bij:

“Technische producten zoals haringen en tentstokken, daar heeft niemand een beleving bij. Maar toen we ook campingmeubilair gingen leveren, hadden we een nieuw ‘jasje’ nodig. Een jasje met uitstraling. We vroegen Bert Koning om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl voor ons te ontwerpen.

Lees verder

Ecofys, sustainable energy

Ecofys werkt al een aantal jaren, naar volle tevredenheid, samen met de Hoop&Koning. Het internationale karakter van ons bedrijf maakt dat er vaak snel en flexibel geschakeld moet worden en de Hoop&Koning speelt daar soepel op in. Hun klantgerichtheid uit zich niet alleen in het meedenken met ons over inhoud en vorm, maar ook in het actief zoeken naar oplossingen die ons (en onze klanten) verder helpen in onze communicatieve uitingen. Het team van de Hoop&Koning is vriendelijk, open, creatief en kritisch op inhoud en resultaat. Daardoor zijn wij te allen tijde verzekerd van een goed product, voor een goede prijs.

Marielle Vosbeek
Marketing and Communication Manager

Zorgverzekeraars Nederland

Zorgverzekeraars Nederland is de brancheorganisatie van de zorgverzekeraars, gevestigd in Zeist. de Hoop&Koning is al jarenlang een betrouwbare partner. Tot maart van dit jaar verzorgde dit bureau voor ons de opmaak van het wekelijkse ZN journaal; een nieuwsbrief die we sturen naar leden en stakeholders. De opmaak gebeurde altijd vlot en professioneel. De opmaakster kwam, waar nodig, altijd met goede initiatieven en ze denkt echt mee.

Lees verder
Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.