Grafische vormgeving Driebergen

Samenhang

Heb je al een goede huisstijl, die past bij je bedrijf en bij je strategie? Mooi. Zorgen wij dat die op een samenhangende manier wordt toegepast in al je uitingen. Dat zorgt ervoor dat je organisatie gemakkelijker herkend wordt.

We maken je visitekaartje en briefpapier op, folders en nieuwsbrieven, roll-up banners en vlaggen enzovoorts. Wist je dat we ook al je communicatiemiddelen voor je kunnen produceren? Van website tot brochure en de bestickering van je wagenpark. Handig, hè?

Tip: wij doen het projectmanagement voor je. Kan jij weer verder met je normale werk.

Projectmangement

Ontwerpen... niet zomaar iets leuks

Ken je dat? Je ziet een logo en je denkt gelijk: hippe/ouderwetse tent, warm/kil bedrijf, creatievelingen/grijze muizen. Je kent het bedrijf helemaal niet, en toch heb je je mening al klaar. Gewoon op basis van een naam, pay-off, beeldmerk. Door de vormentaal, het lettertype en het kleurgebruik.

Bert Koning, de ontwerper/vormgever van de Hoop&Koning, knutselt dus niet zomaar ‘iets leuks’ in elkaar. Nee, wij maken een grafisch ontwerp dat past bij de identiteit van je bedrijf én bij het gewenste imago. Een onderscheidend ontwerp, waarmee je natuurlijk wel wilt opvallen.

Huisstijl
Je herkent een bedrijf aan de huisstijl. Die bestaat uit elementen zoals naam en logo, kleuren en lettertype, vormgeving en fotografiestijl. Wil je dat jouw bedrijf ook herkend wordt? Bij de Hoop&Koning ontwerpen we graag een goede huisstijl voor je, en zorgen we dat die overal terugkomt. Op visitekaartjes en briefpapier, folders en website, bedrijfskleding en bedrijfswagens... noem maar op. Dat noemen we grafische vormgeving

Meer lezen

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.