SBI Formaat, 3 trainings boekjes

Opmaken 3 boekjes 

De opdracht

SBI Formaat vroeg ons om 3 boekjes na te maken nadat de bron bestanden verloren waren gegaan. Een uitdaging om alleen met PDF en worddocumenten weer originele  basis bestanden te maken. Welk lettertype is gebruikt welke corpsformaten, interlinie, bladspiegel, zetspiegel. Je hoort het al diverse grafische skills komen hier aan te pas. Na het definitieve akkoord hebben we ook de druk productie kunnen faciliteren.

SBI formaat
Over SBI Formaat

SBI Formaat is een kennisintensieve organisatie. Met training, nieuwe leervormen, coaching en advies zijn we in staat om mensen te activeren en uiteenlopende belangen te verbinden.

We helpen organisaties verantwoordelijkheid te delen en medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen. Zo vergroten we (mede)zeggenschap bij onze klanten en vergroten onze deelnemers hun vaardigheden, zowel op professioneel niveau als op de andere niveaus van hun leven.

Terug naar overzicht

SBI02
SBI03
SBI01

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.