Ontwerp en druk  kaarten

Lokale kunstenaars in beeld

De Opdracht

Cultuurcoach Maja van Eindthoven vroeg ons om mee te denken om lokale kunstenaars te promoten met een kaarten actie. We ontwikkelden een mapje waarin 20 kunstkaarten passen welke allen 1 lokale kunstenaar vertegenwoordigen. Op deze manier komen zij nog meer onder de aandacht. Dit is een initiatief van Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Bibliotheek Z.O.U.T. en de Hoop&Koning. De kaarten zijn gedrukt op mooi stevig papier en het mapje heeft een glossy uitstraling door een glansvernis.

Bibliotheek
Over Bibliotheek Z.O.U.T.

De Bibliotheek Z-O-U-T wil door integrale samenwerking in lokale netwerken een serieuze bijdrage leveren aan de mogelijkheden van alle inwoners om optimaal mee te doen aan de maatschappij. Zowel door fysiek als digitaal ruimte te bieden aan lezen, leren, informeren, ontmoeten en debatteren, richt Z-O-U-T zich steeds op participatie voor alle inwoners en komt ook met onalledaagse oplossingen.
De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.