Häsler Ledverlichting

Ontwerp en realisatie drukwerk

De opdracht:

Voor häsler hebben we een fraaie vierkante productbrochure ontworpen en gerealiseerd waarin de inbouw ledverlichting op een aantrekkelijke wijze naar voren komt. Bladen met schematische voorstelling, stappenplan en toepassing komen hierin goed in beeld. Een mooie uitdagende klus.

Over Häsler:

Häsler heeft 18 jaar ervaring met het creëren en produceren van voorschakelapparatuur en verlichting. De technische ontwikkeling en vormgeving vindt plaats in Nederland. Verder hebben zij een eigen productiefaciliteit in China.Rond 2000 produceerde zij speciale elektronica voor verlichtingssystemen. Het doel was energiebesparing. In die tijd zijn voor een groot aantal landelijke retailers duurzame projecten gerealiseerd (Gamma, Praxis, PostNL en Randstad). In 2008 brachten zij zelfs hun eerste LED verlichting uit. Deze op maat gemaakte verlichtingssystemen werden voornamelijk geplaatst in vitrinekasten van verschillende retailers in Nederland (BCC, Bijenkorf, V&D).

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.