Häsler Ledverlichting

Ontwerp en realisatie drukwerk

Over Häsler:

Häsler heeft 18 jaar ervaring met het creëren en produceren van voorschakelapparatuur en verlichting. De technische ontwikkeling en vormgeving vindt plaats in Nederland. Verder hebben wij een eigen productiefaciliteit in China.
Rond 2000 produceerde we speciale elektronica voor verlichtingssystemen. Het doel was energiebesparing. In die tijd zijn voor een groot aantal landelijke retailers duurzame projecten gerealiseerd (Gamma, Praxis, PostNL en Randstad). In 2008 brachten wij zelfs onze eerste LED verlichting uit. Deze op maat gemaakte verlichtingssystemen werden voornamelijk geplaatst in vitrinekasten van verschillende retailers in Nederland (BCC, Bijenkorf, V&D).

De opdracht:

Ontwikkeling van diverse datasheets en brochures. Bijgaand een fraai voorbeeld van ontwerp en realisatie van een vierkante productbrochure. Uitdagend door schema's en infographics. Gedrukt in oplages van 250 en 500 stuks op mooi papier.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
tel: 0343-51 39 61 of
06-14 23 96 42

info@dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.