Verzorgen drukwerk

Faciliteren van drukwerk
Amref Flying Doctors

De Opdracht

Cultuurcoach Maja van Eindthoven vroeg ons om mee te denken om lokale kunstenaars te promoten met een kaarten actie. We ontwikkelden een mapje waarin 20 kunstkaarten passen welke allen 1 lokale kunstenaar vertegenwoordigen. Op deze manier komen zij nog meer onder de aandacht. Dit is een initiatief van Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Bibliotheek Z.O.U.T. en de Hoop&Koning. De kaarten zijn gedrukt op mooi stevig papier en het mapje heeft een glossy uitstraling door een glansvernis.

Over Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. We leiden zorgverleners in Afrika op, bieden basiszorg en geven voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn. 

Het werk dat wij doen is onderverdeeld in vier thema's: Meer goed opgeleide zorgverleners, Mijn lijf, mijn leven, Schoon water, goede hygiene en Medische zorg voor iedereen. 

Terug naar overzicht

Amrefwelkom04
Amrefwelkom05
Amrefwelkom03
Amrefwelkom02

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.