Event drukwerk

Event logo, campagnebeeld en communicatiemiddelen voor Amref Flying Doctors

De opdracht

Amref organiseerde ook dit jaar weer hun belangrijke sponsorgala met als doel fondsen te werven voor een beter leefklimaat in Afrika waar o.a. de bestrijding van vrouwenbesnijdenis een onderdeel van uitmaakt. 
Amref vroeg ons hiervoor het Nightflight logo, het campagnebeeld en zo goed als alle communicatiemiddelen te ontwerpen, te drukken en tijdig te leveren.
Denk hierbij aan een overzichtelijk programmaboekje, een digitale reisgids, veilingitems, veilingbordjes, naamkaartjes, menukaarten én de cheque in een groot formaat bord waarop het totaal verworven bedrag werd geschreven aan het einde van de avond.

Tijdens NIGHTFLIGHT 2°21 gingen de gasten mee op een rondreis, dwars door veelzijdig Kenia. Vanuit de Safari Lodge maakten ze verschillende excursies en werden ze ondergedompeld we in al het moois dat Kenia te bieden heeft. Zij werden overweldigd door de besneeuwde Kilimanjaro en maakten kennis met de rijke Masai cultuur en zagen met eigen ogen hoe jonge meisjes opkomen voor hun dromen en ambities en rituelen doorbreken.

Een zeer geslaagd event voor een zeer goed doel.
Altijd superleuk en bijzonder daaraan onze bijdrage te leveren.

Saskia van Beveren spreekt zich uit over de samenwerking met de Hoop&Koning
Lees de referentie

Over Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. We leiden zorgverleners in Afrika op, bieden basiszorg en geven voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn. 

Het werk dat wij doen is onderverdeeld in vier thema's: Meer goed opgeleide zorgverleners, Mijn lijf, mijn leven, Schoon water, goede hygiene en Medische zorg voor iedereen. 

Terug naar overzicht

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.