Drukwerkadvies- en begeleiding

Advies op maat

Online media zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het leek er even op dat printmedia een zachte dood zouden sterven, maar niets is minder waar. Juist door het online ‘geweld’ neemt de waarde van kwaliteitsdrukwerk weer toe. Hoe ben je verzekerd van goed drukwerk? Wij geven drukwerkadvies over de verschijningsvorm. Is bijvoorbeeld een luikslag gevouwen folder, een selfcover brochure met een opvallende en afwijkende vorm met of zonder drukwerkveredeling het beste middel die jouw diensten en producten een positieve indruk zal maken of is het beter een goed informerende video op onze representatieve video-geluidskaart te ontwikkelen een nog betere optie?
In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en zullen we adviseren over de diverse mogelijkheden.  

Kwaliteit, wat is dat? Wim de Hoop kan je daar alles over vertellen. Hij weet alles van drukprocessen, papiersoorten en wat er verder met drukken te maken heeft. Niet zo vreemd, aangezien hij jarenlang bij de toonaangevende drukkerijen in Nederland werkte.
Hij adviseert en zorgt dat je op tijd je drukwerk in huis hebt. Morgen, als het moet. Drukwerk van de juiste kwaliteit, tegen een faire prijs.

Bel of mail voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, 06-14 23 96 42  wim@dehoopenkoning.nl

Vraag een offerte

Uitgever van

De Hoop&Koning is initiatiefnemer,  uitgever en maker van de Arte-e-Cultura kunst- en cultuurkrant
Midden Nederland

Leerbedrijf

Wij zijn al geruime tijd  een erkend leerbedrijf met meerdere erkenningen

Partner van

Wij zijn trotse partner van Campus Landgoed Zonheuvel. Een samenwerkingsverband van uiteenlopende organisaties gevestigd op of nauw betrokken bij Landgoed Zonheuvel en Stichting SBI.