Google Cardboard bril

Vormgegeven in jouw eigen huisstijl

Zet em op en verbaas je!

Rondlopen in je eigen virtuele wereld
Wat is er nou leuker dan in je eigen virtuele droomhuis rond te lopen alsof je er live aanwezig bent. Met onze nieuwe innovatieve Google Cardboard bril kan jij of kunnen jouw klanten in combinatie met je smartphone rondkijken in je virtuele droomhuis, kantoor, winkel of hotelkamer. Wij maken Virtual Reality toegankelijk voor iedereen!

Wat is het?
We geven je de mogelijkheid om je plannen om te zetten in een virtuele wereld die in 360ยบ te ontdekken is. Een virtuele tour van je in aanbouw zijnde woning bijvoorbeeld. We realiseren een projectwebsite voor je project waarbij iedereen met een smartphone en de speciale Google Cardboard bril kan binnenstappen in jouw wereld. Op de site staan 360 panoramabeelden van de verschillende ruimtes die je van alle kanten kunt bekijken.

Google Cardboard bril
Voorbeeld van Google Cardboard bril VR

Google Cardboard bedrukken?
Wij ontwerpen en drukken de Google Cardboard brillen volledig in jouw huisstijl. Deze brillen worden full colour bedrukt en geleverd met hoogwaardige onderdelen. Ben je benieuwd naar deze betaalbare, eenvoudige maar leuke virtual reality ervaring? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

Privacyverklaring
Disclaimer

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.