Partners in beeld: Marketing / communicatie

Leer onze experts kennen

Germien

Marcom pro Germien vindt geld spenderen aan websites, advertenties, social media etc. de grootste onzin. Als er vooraf tenminste niet heel goed over nagedacht is. Wat wil je vertellen? Waarom? Tegen wie? En hoe? Haar scherpe analyse en toekomstgerichte advies zorgen ervoor dat jij als ondernemer écht in control bent over je marketing communicatie budget.

Mark

Marketeer Mark richt zich op  Ondernemers die actief zijn in de technische branche. Het ontbreken van strategie en concepten is als roeien zonder doel. Heldere doelen zijn cruciaal om tot effectieve marketingcommunicatie te komen. Hij zet met jou de lijnen uit die leiden naar de juiste klanten en gezonde winst. Klanten kopen gen technische specificaties maar willen een waardevolle oplossing. Hij vindt samen met jouw klanten, de klantwaarden die website, visuals en tekst gaan bepalen.

Serge

Ervaren marketing en communicatie professional. Specialist in het ontwikkelen van sales- en activatie gedreven klantproposities voor producten en diensten. Gedreven strateeg met een sterke focus op realisatie van doelstellingen. Draagt bij aan de marketing- en salesoptimalisatie van bedrijven vanuit een pragmatische, creatieve en klantgerichte aanpak. Ontwikkelt innovatieve marketing en communicatie voor klantgerichte vernieuwing. Kernkwaliteiten: klantgericht, resultaatgericht, doorzetter, verbinder, teamspeler, creatief, betrokken, loyaal en humor.

Grafisch meer, ook voor jou!

Hoofdstraat 250
3972 LK Driebergen
tel: 0343-51 39 61
info@dehoopenkoning.nl

KvK-Utrecht 30087060.
Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.

Exclusief partner van ‘t AccountantHuis op het gebied van Marketing en communicatie in de regio Midden Nederland.

De Hoop&Koning is een erkend leerbedrijf.